ΕΛΛΑΔΑ

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον αστυνομικό Αντώνη Δημοτάκη

τι-έδειξε-η-ιατροδικαστική-εξέταση-γι-399200

Ένα μεγάλο τραύμα εξόδου στο πάνω μέρος του κρανίου ήταν η αιτία θανάτου του αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε προ δύο ημερών στην περιοχή Κυρα-Ελένη στον Υμηττό. Το τραύμα δικαιολογεί βολή εξ επαφής από το στόμα με φορά προς τα πάνω.

Η προχωρημένη σήψη που διαπιστώθηκε συνάδει χρονικά με την ημέρα εξαφάνισης του 38χρονου αστυνομικού. Εντός της εβδομάδας αναμένονται τα αποτελέσματα από το δείγμα DNA που ελήφθη από τη μητέρα του, ώστε και τυπικά να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων αναμένονται μέχρι το τέλος του μήνα. Οι συγγενείς του άτυχου αστυνομικού, σύμφωνα με το anikolouli.gr, αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της δολοφονίας.

Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί από την αρχή στη δασική περιοχή του Υμηττού, όπου ο αστυνομικός συνήθιζε να αθλείται.

Τελευταία, η μαρτυρία ενός οδηγού ταξί στην αστυνομία έστρεψε το ενδιαφέρον των ερευνητών στην περιοχή της Γλυφάδας και της Βούλας. Εκεί ο ταξιτζής είχε αφήσει έναν άνδρα που έμοιαζε στον αστυνομικό, τον οποίο είχε παραλάβει από την περιοχή της Καισαριανής.

Το μυστικό της εξαφάνισης του άτυχου Αντώνη Δημοτάκη έκρυβε τελικά ο Υμηττός. Το σημείο όπου βρέθηκε ήταν προσβάσιμο μόνο σε ορειβάτες, ένας εκ των οποίων τον εντόπισε περίπου τρεις μήνες μετά την εξαφάνιση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου