ΕΛΛΑΔΑ

Ο αδελφός του 22χρονου τουρίστα είχε δολοφονηθεί κι εκείνος έξω από μπαρ

ο-αδελφός-του-22χρονου-τουρίστα-είχε-δολ-400335

Μια άλλη όψη της τραγωδίας στη Ζάκυνθο, με την άγρια δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα, έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με φίλους του 22χρονου Μπακάρι Αντερσον που μίλησαν στην αστυνομία, ο αδερφός του θύματος είχε χάσει επίσης τη ζωή του έξω από μπαρ στο Τέξας σε ανάλογη συμπλοκή. Μόνο που τότε ο άτυχος νέος είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα από τους δράστες.

Η οικογένεια Αντερσον δεν είχε συνέλθει ακόμη από εκείνη την τραγωδία, αλλά η μοίρα της επιφύλασσε και άλλο χτύπημα εξίσου ισχυρό και με πανομοιότυπο τρόπο.

Το όνειρο ζωής που είχε ο 22χρονος Μπακάρι να επισκεφθεί τη χώρα μας εκτυλίχθηκε, εν τέλει, στο χειρότερο εφιάλτη, αφού ο άτυχος Αμερικανός τουρίστας βρήκε τραγικό θάνατο, σε μισό λεπτό από μπουνιές και κλωτσιές, χωρίς να προλάβει καν να αντισταθεί. Οκτώ άτομα από το μπαρ που διασκέδαζε στο Λαγανά στη Ζάκυνθο, του επιτέθηκαν και τον σκότωσαν. Ανάμεσά τους ο μπάρμαν, ο πορτιέρης και έξι άτομα ακόμη, όπως τουλάχιστον δείχνουν τα βίντεο από το κλειστώ κύκλωμα τηλεόρασης. Αφορμή, όπως όλα δείχνουν, αποτέλεσε μια selfie που ο αδικοχαμένος Μπακάρι θέλησε να βγάλει με μια σερβιτόρα. Ο πορτιέρης εξοργίστηκε, του ζήτησε το λόγο σε έντονο ύφος, ο Αμερικανός τουρίστας άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει έξω από το μαγαζί, αλλά δεν πρόλαβε καθώς τον «πρόλαβαν» ο πορτιέρης και επτά φίλοι του ακόμη από το μαγαζί. Ολοι τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους ασκήθηκε ποινική δίωξη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο δικηγόρος του 34χρονου Έλληνα μπάρμαν δήλωσε πως «ο πελάτης μου δηλώνει συντετριμμένος από το γεγονός. Πρόκειται για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ. Δηλώνει ότι ενεπλάκη στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νήμα της ζωής».

Ο πορτιέρης, που επίσης κατηγορείται για το στυγερό έγκλημα, υποστηρίζει πως δεν χτύπησε καμία φορά το θύμα. «Εγώ δεν τον χτύπησα ή τουλάχιστον δεν του προκάλεσα θανατηφόρα χτυπήματα αφού το χέρι μου είναι σπασμένο», είπε στους αστυνομικούς.

Οι υπόλοιποι 6 Σέρβοι αρνούνται την οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, το οπτικοακουστικό υλικό τους διαψεύδει.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου