ΕΛΛΑΔΑ

Η βασίλισσα του Μαρόκου αγόρασε βίλα 3,8 εκατ. ευρώ στην Τζιά [εικόνες]

η-βασίλισσα-του-μαρόκου-αγόρασε-βίλα-38-439927

Την αγάπη της για την Ελλάδα δείχνει για ακόμα μία φορά η βασίλισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα, αγοράζοντας μία υπερπολυτελή βίλα στην Τζιά.

Η σύζυγος του βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ’, επέλεξε μια μοναδική εξοχική κατοικία με ιδιαίτερη αισθητική και απέραντη θέα στην περιοχή Κούνδουρος του νησιού.

Η βίλα με την απαράμιλλη αισθητική ταιριάζει απόλυτα σε μία βασίλισσα, καθώς συνδυάζει την αρχιτεκτονική πρωτοτυπία με την πολυτέλεια. Διαθέτει μεταξύ άλλων επτά κρεβατοκάμαρες, εννέα μπάνια, μεγάλη πισίνα και κήπο 5 στρεμμάτων. Κάτι που αποδεικνύει τη χλιδή της κατοικίας είναι το υπόσκαφο spa που υπάρχει μεταξύ σαλονιών και υπόγειου γκαράζ. Τα δωμάτια για χαλάρωση και μασάζ είναι σκαμμένα μέσα στον βράχο, με τον χώρο να διαθέτει και σάουνα.

Με βασικό υλικό την πέτρα εναρμονίζεται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον της Κέας, με τη θέα στο Αιγαίο να «κόβει» την ανάσα.

Η πολυτελής βίλα άνηκε σε γνωστό Ιταλό τραπεζίτη, με τις φήμες να θέλουν να μην εμφανίζεται καθόλου στα χαρτιά και το κτίσμα φαινομενικά να ανήκει σε ελβετική εταιρεία που έκανε και την πώληση.
Η Λάλα Σάλμα έδωσε 3,8 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει ένα από τα πιο όμορφα σπίτια του νησιού που κατασκευάστηκε το 2008. Η βίλα, που σχεδίασε και έχτισε ο αρχιτέκτονας Χρήστος Βλάχος, άρεσε τόσο πολύ στην βασίλισσα που προχώρησε στην αγορά της χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το σπίτι θα αποκτήσει συστήματα ασφαλείας, ενώ φημολογείται πως σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου έχουν στηθεί φυλάκια με σεκιούριτι να προστατεύουν τους γαλαζοαίματους και το σπίτι.

Πλέον, η βασίλισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα θα έρχεται πιο συχνά στην Ελλάδα, έχοντας το δικό της καταφύγιο στην Τζιά.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου