ΕΛΛΑΔΑ

Ασυνείδητος παρέσυρε και εγκατέλειψε κορίτσι που έκανε ποδήλατο

ασυνείδητος-παρέσυρε-και-εγκατέλειψ-444585

Κοριτσάκι που έκανε ποδήλατο έπεσε θύμα ενός ασυνείδητου οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί εγκαταλείποντας το θύμα του.

Το περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη και η μητέρα του κοριτσιού πόσταρε στο Facebook βίντεο που δείχνει περιστατικό, ζητώντας πληροφορίες για το όχημα το οποίο παρέσυρε και παράτησε τραυματισμένη στο δρόμο την κόρη της.

Η Φωτεινή Σαμαρά ανέβασε σε δημόσια ομάδα στο Facebook το βίντεο ψάχνοντας στοιχεία για το όχημα, μάρκας Alfa Romeo 147, μαύρου χρώματος, με φιμέ τζάμια και ασημί χειρολαβές στις πόρτες.

«Η πινακίδα του είναι στο πλάι. Ίσως κάποιος να ξέρει κάτι με τα χαρακτηριστικά που δίνω» γράφει σχετικά.

Το κορίτσι τραυματίστηκε και θα χρειαστεί λίγος καιρός για να γίνει τελείως καλά, αλλά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου..περίμενα ανταπόκριση αλλά αυτό που βλέπω είναι πολύ πάνω από τις προσδοκίες μου. Ο ΘΕΟΣ να σας έχει όλους καλά!!!! Καλήμερα,θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας και την προσπάθεια να βοηθήσετε στο ατύχημα που είχε η κόρη μου που την εγκατέλειψε ο ασυνείδητος οδηγός. Εχω κάποια στοιχεία μέσα από το βίντεο που είδα, οπότε εδώ χρειάζομαι και την δική σας βοήθεια. Ισως γνωρίζει κάποιος κάτι για το αυτοκίνητο αυτό. Είναι μάρκας Alfa Romeo 147,χρώμα μαύρο με φιμέ τζάμια κι ασημί χειρολαβές στις πόρτες. Η πινακίδα του είναι στο πλάι. Ισως κάποιος να ξέρει κάτι με τα χαρακτηριστικά που δίνω. Σας ευχαριστώ και πάλι κι εύχομαι κανείς γονιός να μην ζήσει αυτό που έζησα και ζω. Εδώ βάζω και το βίντεο πως ακριβώς έγινε και φαίνεται το αυτοκίνητο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τραβήξω καλές φωτογραφίες», γράφει ακριβώς στην ανάρτηση του βίντεο η μητέρα του κοριτσιού.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου