ΕΛΛΑΔΑ

Βέβαιη ότι την σκότωσε ο γιατρός εμφανίστηκε η μητέρα της 36χρονης

βέβαιη-ότι-την-σκότωσε-ο-γιατρός-εμφαν-462256

Τη βεβαιότητά της, ότι ο κατηγορούμενος 38χρονος γιατρός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, σκότωσε την κόρη της, εμφανίστηκε η μητέρα της 36χρονης Γεωργιανής, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στη Χαλκιδική.

Η ηλικιωμένη γυναίκα προσήλθε σήμερα ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ, αναφέρουν ότι η μητέρα της 36χρονης, κατέθεσε ότι η κόρη της δεχόταν πιέσεις από τον αγγειοχειρουργό να κάνει την επέμβαση κι ότι στην προηγούμενη επέμβαση που υποβλήθηκε είχε αργήσει να ξυπνήσει από τη νάρκωση.

Αυτός ήταν -σύμφωνα με όσα κατέθεσε- ο λόγος που ήθελε να συνοδεύσει την κόρη της στην προγραμματισμένη επέμβαση, αλλά εκείνη την διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει νάρκωση.

Η ίδια, επισήμανε πως η κόρη της ήταν αφοσιωμένη στον σύζυγο και τα παιδιά της κι ότι ήταν κοινωνική και αγαπητή. Περιέγραψε δε τις αγωνιώδεις έρευνες της οικογενείας για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της, στις 26 Απριλίου.

Η 36χρονη βρέθηκε νεκρή, μία εβδομάδα μετά, σε γκρεμό στο Παλιούρι Χαλκιδικής, ενώ στο πτώμα της ανιχνεύθηκε αναισθητικό φάρμακο. Απαντήσεις στις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της αναμένεται να δώσουν οι εργαστηριακές εξετάσεις, που θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά του, ο 38χρονος γιατρός, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, αρνήθηκε στην απολογία του οποιαδήποτε εμπλοκή και έκανε λόγο για «πλεκτάνη». «Έχω παγιδευτεί. Κάποιος ζήλεψε το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει (η 36χρονη) για μένα» φέρεται να είπε.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου