ΕΛΛΑΔΑ

Άφησε βαλίτσα με ηρωίνη στο αεροδρόμιο της Ρόδου

άφησε-βαλίτσα-με-ηρωίνη-στο-αεροδρόμι-472080

Έξυπνο, αλλά όχι αρκετά, ήταν το σχέδιο που σκαρφίστηκε ένας 32χρονος Έλληνας για να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών που θα αποκάλυπτε την ηρωίνη την οποία είχε αγοράσει στην Αθήνα και είχε κρυμμένη στην βαλίτσα του. Μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο της Ρόδου, δεν παρέλαβε την αποσκευή, αλλά πήρε ένα ταξί και πήγε στο σπίτι του!

Αυτό έγινε το απόγευμα της Κυριακής, όμως οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις του δράστη για τον οποίο είχαν πληροφορίες, τον ακινητοποίησαν και τον πήγαν στο αεροδρόμιο, όπου έκαναν έλεγχο στην βαλίτσα του. Μέσα, βρήκαν κρυμμένες έξι συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 294,5 γραμμαρίων, τέσσερα φιαλίδια με 400 ml μεθαδόνης, οκτώ ναρκωτικά χάπια, τρεις κάρτες σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και ένα απόκομμα αεροπορικού εισιτηρίου στο όνομα του 32χρονου.

Ο νεαρός συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 415 ευρώ και δυο κινητά, ενώ κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη μικροποσότητα ηρωίνης, τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, άλλα 33 ναρκωτικά χάπια και μια ζυγαριά ακριβείας. Η διερεύνηση της υπόθεσης αποκάλυψε ότι τις τελευταίες πέντε ημέρες ο 32χρονος πούλησε ηρωίνη σε δύο άνδρες ηλικίας 38 και 33 χρόνων και μια 27χρονη γυναίκα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αγορά ναρκωτικών και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, στην οποία οδηγήθηκε ο 32χρονος κατηγορούμενος για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου