ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στον Έβρο – Έκαψε ζωντανή την κατάκοιτη μητέρα του!

οικογενειακή-τραγωδία-στον-έβρο-έκ-477953

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τον Έβρο και συγκεκριμένα την περιοχή του Διδυμοτείχου.

Ένας 56χρονος στο χωριό Σιταριά περιέλουσε με βενζίνη την 81χρονη κατάκοιτη μητέρα του και της έβαλε φωτιά, όταν αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν μαζί.

Τελικά μετάνιωσε, προσπάθησε να την σώσει, αλλά η άτυχη γυναίκα πέθανε. Ο ίδιος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr ο 56χρονος που εδώ και χρόνια φρόντιζε την 81χρονη μητέρα του η οποία ήταν κατάκοιτη, δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση και το πρωί της Τετάρτης της εξομολογήθηκε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

«Αν το κάνεις θα αυτοκτονήσουμε μαζί» φέρεται να είπε η 81χρονη στον γιο της. Ο 56χρονος περιέλουσε τη μητέρα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά ώστε να ακολουθήσει το ίδιο και με τον εαυτό του. Όταν όμως την άκουσε να ουρλιάζει και να φωνάζει βοήθεια, προφανώς μετάνιωσε και προσπάθησε τελικά να σώσει τη μητέρα του. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία, η πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου απεβίωσε σήμερα το πρωί.

Ο 56χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα, εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και είναι κρατούμενος, ενώ η αστυνομία ερευνά την τραγική υπόθεση. Η πυρκαγιά που ξέσπασε ήταν μικρής έκτασης με αποτέλεσμα να γίνει άμεσα η κατάσβεσή της από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πηγή: evros-news.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου