ΕΛΛΑΔΑ

Διαγωνισμός έλξης αεροπλάνου για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

διαγωνισμός-έλξης-αεροπλάνου-για-την-483216

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά πραγματοποιήθηκε το Plane Pull (έλξη αεροπλάνου) στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) για την οικονομική ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Δεκατέσσερις ομάδες των 20-25 ατόμων από εταιρείες και θεσμικούς φορείς κλήθηκαν να έλξουν ένα Airbus A 300-600, βάρους 100 τόνων, του στόλου της DHL, για 10 μέτρα, εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ του ΔΑΑ. Κάθε ομάδα προσέφερε ένα ποσό στο «Χαμόγελο», για την υποστήριξη των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. «Είναι μια όμορφη γιορτή, όπου οι ομάδες, με συνεργασία και αλληλεγγύη, προσπαθούν να πετύχουν ένα στόχο», επισήμανε.

Το φετινό σλόγκαν ήταν «Τι τραβάμε για το “Χαμόγελο”», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του οργανισμού. Η φετινή διοργάνωση, το 2o Plane Pull, είχε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία από την περσινή, ενώ συγκεντρώθηκαν 20.000 ευρώ, συμπλήρωσε.

Το βραβείο της πιο αργής ομάδας απονεμήθηκε στη Select Services Partner, της πιο γρήγορης στη Red Power της DHL και της πιο ενθουσιώδους στην ομάδα της Goldair Handling.

Μεταξύ άλλων, συμμετείχαν ομάδες από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το Πυροσβεστικό Σώμα, την DHL, τον ΑΙΑ, τη Select Services Partner, την Goldair Handling, τη Signature Flight Support, τη Singular Logic, τη Skyserv, τον Kωτσόβολο, την ΕΛΑΣ, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου