ΕΛΛΑΔΑ

Πάτερας 6χρονης: εγώ σκότωσα το παιδί μου

πάτερας-6χρονης-εγώ-σκότωσα-το-παιδί-μο-484673

Ο 61χρονος πατέρας ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε το παιδί του και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον κάδο που είχε πετάξει τη σορό της εξάχρονης

Ομολόγησε τελικά ο πάτερας της 6χρονης Στέλλας την δολοφονία της κόρης του.

Ο 61χρονος πατέρας της, που κρατείται και ανακρίνεται στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε το παιδί του και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον κάδο που είχε πετάξει τη σορό της εξάχρονης περίπου 1-1μιση χλμ. μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Το πτώμα της μικρής βρέθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών κι αρτιμελές.

Η αιτία θανάτου δεν είναι ακόμη γνωστή καθώς ο ιατροδικαστής θα εξετάσει το άψυχο κορμί της μικρής, αλλά οι πρώτες ενδείξεις μιλάνε για θάνατο από ασφυξία.

Δείτε τις φωτογραφίες του newsit.gr από το σημείο

Ο κάδος μέσα στον οποίο βρέθηκε η σορός της εξάχρονηςΟ κάδος μέσα στον οποίο βρέθηκε η σορός της εξάχρονης

Tι προηγήθηκε

Μυστήριο κάλυπτε την εξαφάνιση ενός 6χρονου παιδιού στην Αγία Βαρβάρα από το πρωί της Πέμπτης. Ο πατέρας της, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή της, πέφτοντας όμως σε πολλές αντιφάσεις στην κατάθεσή του.

Στην αρχή ανέφερε ότι απουσίασε για λίγα λεπτά, προκειμένου να πάει τον δίδυμο αδερφό της 6χρονης στο σχολείο, και επιστρέφοντας διαπίστωστε ότι η κόρη του απουσιάζει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας ανέφερε ότι εντόπισε στο σπίτι σημάδια διάρρηξης. Κατά μία άλλη εκδοχή, ο πατέρας ανέφερε ότι όλα έγιναν όταν ο ίδιος βγήκε από το σπίτι του προκειμένου να πετάξει τα απορρίμματα στον πλησιέστερο κάδο.

Υπήρχε και μια τρίτη εκδοχή, η επικρατούσα, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας κατέθεσε ότι κοιμόταν βαριά, λόγω της χρήσης υπνωτικών χαπιών, και όταν ξύπνησε διαπίστωσε ότι το παιδί του απουσίαζε!

Ο πατέρας είχε ενημερώσει από χθες το σχολείο ότι δεν θα πήγαινε η κόρη του, διότι η σύζυγός του σήμερα θα έκανε εγχείρηση χολής.

Η πορεία που φέρεται να ακολούθησε ο δράστης από το σπίτι έως τον κάδο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου