ΕΛΛΑΔΑ

Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στα αναστάσιμα μηνύματα των κομμάτων

ελπίδα-για-ένα-καλύτερο-αύριο-στα-ανασ-496869

Η ελπίδα για λύση των προβλημάτων και η προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει τα αναστάσιμα μηνύματα των κομμάτων.

Π. Καμμένος: Το Άγιο Φως να μας χαρίζει υγεία, ειρήνη, αγάπη, αλληλεγγύη και αισιοδοξία

Τις θερμότερες ευχές του, στα στελέχη, τους στρατευμένους και τις οικογένειες όλων αποστείλει με την ευκαιρία των Αναστάσιμων ημερών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
«Έχοντας την Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ως ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο, ας αφήσουμε το Αναστάσιμο φως που ευαγγελίζεται η μεγάλη αυτή γιορτή της Χριστιανοσύνης, να φωτίζει τη ζωή όλων μας και να μας χαρίζει υγεία, ειρήνη, αγάπη, αλληλεγγύη και αισιοδοξία για το αύριο», σημειώνει μεταξύ άλλων ο υπουργός.


ΚΚΕ: Αγώνας και πίστη στις δυνάμεις του λαού

Μέσα από το πρωτοσέλιδο του «Ριζοσπάστη» τονίζεται ότι «Για να αναστηθεί ο λαός μας χρειάζεται αγώνας, πίστη στις δυνάμεις του, αποφασιστικότητα να βγάλει από τη μέση κάθε τι που τον εμποδίζει να ζήσει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του».

Ν. Μιχαλολιάκος: Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει και την ανάσταση των ψυχών των Ελλήνων
Έχοντας την τιμή να είμαι ο επικεφαλής του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, των απροσκύνητων μαχητών της Εθνικής Ιδέας απευθύνω σε όλους τους Έλληνες και τις Έλληνιδες, που ζουν στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στις σκλαβωμένες Πατρίδες του Γένους και στην Ομογένεια, τις ευχές μου για ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Και εύχομαι η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει και την ανάσταση των ψυχών των Ελλήνων, που επιτέλους θα αποβάλλουν κάθε ίχνος ραγιαδισμού για να πάρουμε επιτέλους την Πατρίδα μας πίσω. Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες, Καλή Ανάσταση για το Έθνος μας.

Φώφη Γεννηματά: Υγεία, Δύναμη και Αισιοδοξία
Το φως της Ανάστασης να μας γεμίσει υγεία, δύναμη και αισιοδοξία

Το Ποτάμι: Να μη φοβηθούμε να αλλάξουμε ό,τι επιβάλλεται να αλλάξουμε
«Να νικήσουμε τα προβλήματα. Να φύγουμε μπροστά. Με γνώση και σχέδιο. Να μη φοβηθούμε να αλλάξουμε ότι επιβάλλεται», τονίζει στο πασχαλινό μήνυμα του ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης ευχόμενος ιδιαίτερα στους νέους ξενιτεμένους, «να κάνουμε του χρόνου Πάσχα εδώ, όλοι μαζί». Ο κ. Θεοδωράκης επίσης συσχετίζει την εορτή του Πάσχα με αυτήν της Άνοιξης και την αναγέννηση, την ελπίδα και τη δύναμη της ζωής, επισημαίνοντας ότι έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα με ένα σπάνιο και πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και να είμαστε μέλη μιας κοινωνίας που παρά την κρίση στέκεται όρθια και δείχνει την ανθρωπιά της σε όσους έχουν ανάγκη».

Β. Λεβέντης: Να συνεννοηθούν τα κόμματα, αντί να τρώγονται
«Βρισκόμαστε στην 7η χρονιά μνημονίων και λιτότητας και ο Ελληνικός λαός υποφέρει και βασανίζεται. Ιδιαίτερα οι νέοι αναχωρούν στο εξωτερικό αρκετοί, ενώ όσοι μένουν είναι άνεργοι ή αμείβονται με εξευτελιστικές αμοιβές. Αλλά και η τρίτη ηλικία υποφέρει και αυτή, αφού οι συντάξεις έχουν κοπεί κατά το ήμισυ και πλέον με ένα κόστος ζωής που διαρκώς αυξάνει. Τα κόμματα αντί να τρώγονται και να κάνουν θεατρικές παραστάσεις στη Βουλή, οφείλουν με αίσθημα ευθύνης να συνεννοηθούν. Πάνω η πατρίδα κάτω τα κόμματα. Αυτό πρέπει να γίνει σύνθημα όλων μας. Η Ένωση Κεντρώων εύχεται χρόνια πολλά σε όλους και ο αναστάς Χριστός να φωτίσει όλους, μας γιατί περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν».

ΑΝΕΛ: Ένα μέλλον σε στέρεες βάσεις
Η Ανάσταση του Ιησού Χριστού είναι το τέλειο δώρο του Θεού στον άνθρωπο. Το Άγιο Πάσχα αποτελεί τη Γιορτή για το πέρασμα από το σκοτάδι στο φώς. Το Αναστάσιμο Φως που συμβολίζει την Πίστη, την Ελπίδα, την ανιδιοτελή Αγάπη να οδηγεί τα βήματά μας με την προσδοκία να υπερβούμε τον ατομικό και συλλογικό μας Γολγοθά και να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για ένα δημιουργικό παρόν και ένα μέλλον πάνω σε στέρεες βάσεις. Το αξίζουμε όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες» αναφέρει σε μήνυμά της για την Ανάσταση, η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, καταλήγοντας «Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες και σε όλους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου