ΕΛΛΑΔΑ

Πώς αποκάλυψαν οι μαθήτριες ότι ο καθηγητής τις βιντεσκοπούσε

πώς-αποκάλυψαν-οι-μαθήτριες-ότι-ο-καθη-498493

Ένα κουτί χαπιών για την στυτική δυσλειτουργία και την αύξηση των σεξουαλικών επιδόσεων είχε μεταξύ άλλων ο 68χρονος συνταξιούχος καθηγητής χημείας, ο οποίος για τουλάχιστον τρία χρόνια κατέγραφε με κρυφές κάμερες τις μαθήτριές του στην τουαλέτα και στον χώρο των ιδιαίτερων μαθημάτων. Σε τρία από τα επτά usb οι αστυνομικοί βρήκαν 150 αρχεία βίντεο, την ώρα που οι μαθήτριές του βρίσκονταν στην τουαλέτα, στοχεύοντας επίμαχα σημεία των κορμιών τους, με προφανή στόχο την σεξουαλική του διέγερση.

Ο κατηγορούμενος έβαζε σε ροφήματα διουρητικά χάπια LASIX των 40 mg, προκειμένου να τους προκαλεί συχνοουρία και να τις αναγκάζει να πηγαίνουν στην τουαλέτα για να προβαίνει στην καταγραφή των απόκρυφων σημείων τους. Την τελευταία τριετία θύματά του έπεσαν μία 17χρονη και τρεις 19χρονες, όλες υποψήφιες Πανελληνίων εξετάσεων στις οποίες ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός παρέδιδε έναντι αμοιβής ιδιαίτερα μαθήματα.

Η αποκάλυψη της δράσης του ήρθε την περασμένη Κυριακή στις 9 Απριλίου όταν κατά τη διάρκεια μαθήματος group και με τις τέσσερις μαθήτριες, ξεκόλλησε από το κάτω μέρος του τραπεζιού, μία μικροκάμερα, κάτι που έγινε αντιληπτό από την μία και ειδοποίησε τις υπόλοιπες τρεις. Στη συνέχεια οι μαθήτριες για να αποδείξουν το αδίκημα πήγαν όλες στην τουαλέτα και έβγαλαν… selfie φωτογραφίες με τα πειστήρια. Είχαν εντοπίσει άλλες τρεις κρυφές κάμερες, η μία τύπου «κρεμάστρα» και άλλες δύο μέσα σε χάρτινα κουτιά, τα οποία ήταν διαμορφωμένα ώστε ο φακός να εστιάζει στα «κρίσιμα» σημεία.

Οι μαθήτριες δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι είχαν παρατηρήσει πως κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους είχαν έντονη συχνοουρία, ιδιαίτερα μετά την κατανάλωση ροφημάτων που τους προσέφερε ο κατηγορούμενος. Στο σπίτι του βρέθηκαν εννέα σκληροί δίσκοι, επτά usb, οκτώ κάρτες ψηφιακής μνήμης, τρία κουτιά «κρυφών» καμερών. Σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του είχε πετάξει τέσσερες μικροκάμερες, φυλλάδιο οδηγιών χρήσης της κρυφής κάμερας τύπου «κρεμάστρα», τρεις σκληροί δίσκοι, τρία usb, δύο κουτιά διαμορφωμένα για την τοποθέτηση των καμερών, μία καρτέλα με διουρητικά χάπια και τα χάπια στυτικής δυσλειτουργίας…

Ο κατηγορούμενος, που πρόσφατα έγινε «παππούς», σύμφωνα με τους αστυνομικούς αποδέχθηκε τις διαστροφικές του ενέργειες και περιέγραψε τον τρόπο, ενώ παραδέχθηκε ότι πέταξε τα πειστήρια όταν διαπίστωσε ότι οι μαθήτριες τα είχαν φωτογραφίσει.

Ο 68χρονος κατόπιν εντάλματος σύλληψης για παραγωγή-κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση από δράστη εκπαιδευτικό, αθέμιτη παρακολούθηση κατά συρροή και απόπειρα σωματική βλάβης κατά συρροή, συνελήφθη και το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου