ΕΛΛΑΔΑ

Βίκυ Σταμάτη: Γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέσει τις 200.000 για τον Τσοχατζόπουλο

βίκυ-σταμάτη-γνωστός-έλληνας-προσφέρ-499300

Για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου και για την ζωή στη φυλακή μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ η Βίκυ Σταμάτη, αποκαλύπτοντας πως γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ.

«Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από τους ευεργετιθέντες ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”. Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος (σσ ο πρώην υπουργός)», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Σταμάτη.

«Ξέρετε πόσοι υπουργοί δεν ξέρουν τι κάνουν οι σύμβουλοί τους; Είναι σα να λέμε πως ο Σημίτης γνώριζε για το 1 εκατομμύριο του Τσουκάτου. Ήξερε για αυτή την ομολογουμένη δωροδοκία; Δεν διώχθηκε ποτέ. Δεν αγγίχθηκε. Ούτε αυτός, ούτε η γυναίκα του, ούτε η οικογένειά του», τόνισε.

«Νονός είναι αυτός που έχει την διαχείριση και τον έλεγχο βρώμικων υποθέσεων. Αυτό λέει ο Άκης για τον Σημίτη. Είναι βαριά κατηγορία. Πιστεύω πως έχει στοιχεία για να την στηρίξει αλλά ίσως δεν τον αφήνουν να τα βγάλει προς τα έξω» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενη στους συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου ο τόνισε πως: «ο Άκης είχε τεράστια εμπιστοσύνη στον Σμπώκο. Δεν δεχόταν να ακούσει κουβέντα για εκείνον. Δεν μύρισε την δυσοσμία των συνεργατών του. Όταν ήμασταν στο κολαστήριο είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και μου είπε ‘’την πάτησα’’. Εγώ τον είχα προειδοποιήσει αλλά δεν με άκουσε» και πρόσθεσε πως : «και εγώ ήμουν διαφορετική τότε. Πλέον, όμως, είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Έχω μελετήσει σε βάθος. Τώρα πλέον μπορώ να σας κάνω νομική διάλεξη. Τότε δεν ήμουν όπως είμαι σήμερα. Τότε αφηνόμουν σε έναν ισχυρό άνδρα. Αν λειτουργούσα με τον γκεσταμπίτικο τρόπο που λειτουργούσε η πρώτη του σύζυγος δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε».

Σε ότι αφορά το αν ζούσαν πάνω από τις δυνατότητές τους ανέφερε πως: «Ένας άνθρωπος που είναι 40 χρόνια υπουργός δεν έχει την ίδια μισθοδοσία με έναν δημόσιο υπάλληλο. Συμμετείχε σε επιτροπές της βουλής και πολλά άλλα. Δεν ζούσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας. Έχω σκεφτεί όμως πως ακόμα κι αν ζούσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας εγώ δεν το ήξερα».

Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη είπε πως «ο γιατρός, ο οποίος τον χειρούργησε, μου είπε το εξής: κυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος», ενώ αναφέρθηκε και στην επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο Ιπποκράτειο.

Ο Ακης Τσοχατζοπουλος, μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου για τριπλό by pass

«Ήταν προετοιμασμένος για αυτό. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό για τους κακόπιστους, που κυκλοφορούσαν στην αγορά, σε κόμματα, σε εφημερίδες και έλεγαν ότι η παραμονή του στο Ιπποκράτειο ήταν προσχηματική», ανέφερε.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου