ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή πατέρας και γιος για τον φόνο στα Ανώγεια

στον-ανακριτή-πατέρας-και-γιος-για-τον-499466

Ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στις 11 το πρωί ο 54χρονος και ο 21χρονος γιος του προκειμένου να απολογηθούν για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στα Ανώγεια το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων και στοίχισε τη ζωή του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη. Οι δύο άντρες μετά την παράδοσή τους στις αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου τους άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονία κατά συρροή από κοινού, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία. Εκεί ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος και ο 21χρονος δεν παραδόθηκαν σε αστυνομικό τμήμα αλλά έκλεισαν «ραντεβού» με τους αστυνομικούς σε δρόμο των Σισών – που βρίσκεται στα σύνορα των νομών Ηρακλείου Ρεθύμνου.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στο σημείο της συμπλοκής από όπου και συλλέγονται στοιχεία που θα διαφωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φονικό. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες και από άλλο όπλο.

Πηγή: cretapost

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου