ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση Κασιδιάρη στην Κατερίνα Παπανάτσιου στη Βουλή

επίθεση-κασιδιάρη-στην-κατερίνα-παπα-525357

Επίθεση εναντίον της υφυπουργού οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή τα προνόμια των βουλευτών.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή για την μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης στους βουλευτές, αλλά και για την βουλευτική αποζημίωση, η κ. Παπανάτσιου ανέφερε ότι επιβάλλεται η ίδια εισφορά που επιβάλλεται σε όλα τα φυσικά πρόσωπα και ότι το ίδιο θα γίνει με την φορολογία των εισοδημάτων τους. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής άρχισε να φωνάζει «να καταργηθούν τα προνόμια του πολιτικού συστήματος» και η υφυπουργός του απάντησε ότι η Χρυσή Αυγή δικάζεται ως εγκληματική οργάνωση.

Η αναφορά αυτή εξόργισε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος επιτέθηκε στην υφυπουργό, αποκαλώντας την «αισχρή» και κινήθηκε απειλητικά εναντίον της στα υπουργικά έδρανα.

Ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε για “παραλήρημα Κασιδιάρη” και ζήτησε να μην γραφτεί τίποτα από όσα έλεγε ο χρυσαυγίτης βουλευτής στα πρακτικά. Λίγο μετ, οι χρυσαυγίτες αποχώρησαν από την αίθουσα.

(thetoc.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου