ΕΛΛΑΔΑ

Θα επιχειρήσουν να «ξυπνήσουν» σήμερα τον γιατρό που τραυματίστηκε από πτώση στο «Ελπίς»

θα-επιχειρήσουν-να-ξυπνήσουν-σήμερ-531995

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για την πορεία της υγείας του 26χρονου ειδικευομένου γιατρού Γιώργου Βίτσα, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από πτώση στις σκάλες του νοσοκομείου «Ελπίς».

Οι θεράποντες ιατροί πρόκειται να επιχειρήσουν σήμερα να «ξυπνήσουν» τον ασθενή, ο οποίος βρίσκεται σε καταστολή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», όπως αναφέρει το tempo24.gr.

Ο 26χρονος ειδικευόμενος γιατρός γυναικολογικής κλινικής από την Πάτρα, υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Στο πλευρό του βρίσκονται οι γονείς του, ενώ ο πατέρας του Θανάσης Βίτσας, συνταξιούχος τεχνικος του ΟΤΕ, συντετριμμένος δήλωσε: «Τον γιο μου θέλω, το παιδί μου θέλω. Τα υπόλοιπα για μένα δεν είναι τίποτα. Ήθελα απλώς μια ενημέρωση πως τραυματίστηκε το παιδί μου. Λένε ότι δεν υπάρχει μαρτυρία, πως γίνεται να μην υπάρχει μαρτυρία;».

Στο μεταξύ, σύγχυση επικρατεί σε ό,τι αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά το περιστατικό συνέβη όταν ο γιατρός επιχείρησε να στηριχτεί στην κουπαστή μιας σκάλας, μέσα στο νοσοκομείο, αλλά εκείνη υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος.

Ωστόσο, η διοίκηση του νοσοκομείου διαψεύδει τους ισχυρισμούς ότι υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας, κάνοντας λόγο για αβάσιμες φήμες. Όπως επισημαίνεται, οι συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές και η διοίκηση θα διασφαλίσει ότι η διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

(ethnos.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου