ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κλέιτον οδηγούσε το Audi που ήταν πίσω από τη Πόρσε

ο-κλέιτον-οδηγούσε-το-audi-που-ήταν-πίσω-απ-533680

Ποδοσφαιριστής της κυπριακής ομάδας Ομόνοια είναι ο μυστηριώδης οδηγός του Audi R8 που λίγο μετά την τρομερή σύγκρουση της Πόρσε με το Honda Civic στην εθνικό οδό κοντά στο Υπατο Θηβών πέρασε από το σημείο και προσφέρθηκε να βοηθήσει τον τραγικό πατέρα του 3χρονου αγοριού Υπάτιο Πατμάνογλου.

“Λίγο νωρίτερα. Αν έφτανα λίγα λεπτά νωρίτερα στo πάρκινγκ της εθνικής οδού για να πάω στην τουαλέτα, το αμάξι μου θα ήταν στο σημείο και θα ήμουν εγώ. Πάνω μου θα έπεφτε η Porsche”, δηλώνει στο protothema.gr, ο ποδοσφαιριστής Σίλβα Κλέιτον της Ομόνοιας και περιγράφει όσα συγκλονιστικά προηγήθηκαν της σφοδρής σύγκρουσης και της έκρηξης.

Ο Κλέιτον κατευθυνόταν στη Λάρισα αναφέρει ότι σκόπευε να σταματήσει στο συγκεκριμένο πάρκινγκ δίπλα στην εθνική οδό προκειμένου να πάει στην τουαλέτα, όμως πλησιάζοντας είδε την φωτιά από τα δύο αυτοκίνητα και παρατήρησε μέσα στους καπνούς έναν άνθρωπο να κοιτάζει προς τις φλόγες. Ηταν ο τραγικός επιζών Υπάτιος Πατμάνογλου που μόλις είχε χάσει την 33χρονη συζυγό του και το 3χρονο αγοράκι του. Ο ποδοσφαιριστής προσφέρθηκε αν φέρει τον πυροσβεστήρα του αυτοκινήτου του αλλά ο Πατμάνογλου αποκαρδιωμένος από το φρικτό θέαμα και ανήμπορος να κάνει το παραμικρό του απάντησε: “Τι να μου φέρεις; Είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου εκεί μέσα…”

Ο Σίλβα Κλέιτον, πατέρας και ο ίδιος ενός παιδιού 3 ετών αφηγείται ότι και άλλοι περαστικοί ταξιδιώτες έβλεπαν τα δύο διαλυμένα αυτοκίνητα στις φλόγες αδυνατώντας να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου στις πρώτες δηλώσεις μετά της τραγωδία είχε κάνει λόγο για ένα Audi R8 με το οποίο ο νεαρός Γιώργος Βακάκης – οδηγός της Πόρσε – “πατιόντουσαν” (σ.σ. έκαναν κόντρες). “Με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε “χρειάζεσαι βοήθεια”… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε” ειχε πει ο τραγικός πατέρας.

Απαντώντας ο ποδοσφαιριστής, θεωρεί ότι ήταν μια άτυχη δήλωση εκ μέρους του πατέρα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του από το γεγονός ότι ο Πατμάνογλου περνούσε δύσκολες στιγμές. Ο Κλέιτον προσθέτει ότι δεν θυμάται στην διαδρομή να είδε την Πόρσε, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αν τον προσπέρασε, χωρίς εκείνος να προσέξει το όχημα.

(thetoc.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου