ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ρόδη Κράτσα το Αριστείο «Γυναίκα της Χρονιάς»

στην-ρόδη-κράτσα-το-αριστείο-γυναίκα-546316

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 ώρα 11:15, στο μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου 13, Πλατεία Κολοκοτρώνη) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Θεσσαλονίκης Μακεδονίας ¨εν Αθήναις¨ με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας όπου θα θ’ απονεμηθεί το Αριστείο ¨Γυναίκας της Χρονιάς¨ στην Ρόδη Κράτσα, τ. αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Προέδρου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου κυρία Καίτη Γάκη- Καψή θα αναφερθεί στην 8η Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και στην απόφαση των μελών του Συνδέσμου ν’ απονείμουν το Αριστείο ¨Γυναίκας της Χρονιάς 2017 στην Ρόδη Κράτσα ως αναγνώριση του πολύπλευρου ευρωπαϊκού και διεθνούς έργου της και της σημασίας του για τις νέες προκλήσεις Ευρώπης και Ελλάδας εν όψει της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης της Ε.Ο.Κ. στην Ρώμη.

Στην συνέχεια για την προσωπικότητα και το έργο της τιμώμενης, θα μιλήσουν ο τ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημ. Σιούφιας, η Πρύτανης κυρία Ελένη Αρβελέρ, ο καθηγητής διεθνών Σπουδών του Παντείου, ο κ. Δημ. Καιρίδης και η ευρωβουλευτής κυρία Εύα Καϊλή.

(protothema.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου