LIFE STYLE

74χρονη από την Πέλλα πόζαρε για εργασία του εγγονού της και κατέληξε…στην Vogue

74χρονη-από-την-πέλλα-πόζαρε-για-εργασία-565748

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία και αυτό αποδεικνύεται από την 74χρονη γιαγιά από την Κρύα Βρύση Πέλλας, η οποία πόζαρε για την ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής Vogue.

Ωστόσο, η κυρία Ελένη Χριστάκη δεν γνώριζε πως η φωτογραφία της θα πρωταγωνιστήσει στον μεγαλύτερο όμιλο μόδας στον κόσμο, καθώς το αρχικό concept ήταν να κάνει το χατίρι στον εγγονό της, Χριστόφορο Καρβουνίδη, και να ποζάρει για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο εγγονός της είναι φοιτητής σε σχολή φωτογραφίας στην Θεσσαλονίκη και ζήτησε από την γιαγιά του να του ποζάρει για μία εργασία στη Σχολή.

Η συνέχεια είναι εκπληκτική, καθώς εκτός του ότι ο Χριστόφορος Καρβουνίδης έστειλε τις φωτογραφίες της γιαγιάς του στην ιταλική Vogue, εκείνες επιλέχθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες και δημοσιεύτηκαν στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού, όπου και φυσικά έγιναν αμέσως viral.

«Εμένα δεν μου άρεσαν οι φωτογραφίες. Στα νιάτα μου ήμουν όμορφη, αλλά σε αυτή την ηλικία να ποζάρω για περιοδικό ομορφιάς και μόδας; Είπα, όποιος το δει θα βάλει τα γέλια», είπε η Ελένη Χριστάκη στο «Έθνος της Κυριακής» που παρουσίασε το σχετικό θέμα.

Οι φωτογραφίες της κυρίας Ελένης έγιναν αμέσως viral, με το διάσημο περιοδικό να γράφει ως λεζάντα «η ομορφιά δεν έχει ηλικία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος», ο εγγονός της Χριστόφορος Καρβουνίδης φωτογράφισε τη γιαγιά Ελένη μέσα στο σκοτάδι με μοναδικό φωτισμό τις γρίλιες από το στόρι στο σπίτι τους και στη συνέχεια της ζήτησε να ποζάρει με το φανελάκι.

Πηγή: Έθνος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου