ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός στα social media με το κόκκινο δημαρχείο του Καμίνη για την Τουρκία

σεισμός-στα-social-media-με-το-κόκκινο-δημαρχείο-627015

Το μένος των χρηστών στα social media και όχι μόνο προκάλεσε η κίνηση του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη να «βάψει» κόκκινη την πρόσοψη του Δημαρχείου, σε ένδειξη συμπαράστασης για τη διπλή δολοφονική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.

Οι πολίτες, σαφώς επηρεασμένοι από την επιθετική τακτική του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έναντι της Ευρώπης, πολύ δε περισσότερο έναντι της Ελλάδας, θέτοντας θέματα νησιών στο Αιγαίο, αλλά και Θράκης, καταφέρονται με ακατονόμαστες εκφράσεις κατά του Καμίνη, ενώ ορισμένοι φτάνουν στο σημείο να τον χαρακτηρίζουν «προδότη» και να τον καλούν ακόμη και σε παραίτηση.

Η ανάρτηση του κ. Καμίνη συγκέντρωσε εκατοντάδες αρνητικά σχόλια, καθώς οι χρήστες προσέγγισαν το θέμα υπό το πρίσμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων και όχι ως μία τρομοκρατική ενέργεια που είχε ως συνέπεια το θάνατο τουλάχιστον 44 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.

Ακολουθούν ορισμένα μόνο σχόλια από το «χείμαρρο» που ακολούθησε μετά την ανάρτηση της πρόσοψης του Δημαρχείου στα κόκκινα…

(protothema.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου