ΕΛΛΑΔΑ

Σέρβιρε μερίδες… θανάτου σε αδέσποτα

σέρβιρε-μερίδες-θανάτου-σε-αδέσποτα-651166

Έξι αδέσποτα σκυλιά και επτά νεογέννητα κουταβάκια είναι ο θλιβερός απολογισμός του ασυνείδητου που «έσπειρε» φόλες στη Μυρτιά Ηλείας.

Για άγνωστο λόγο ο δράστης έριξε φόλες μέσα σε μακαρόνια που τοποθέτησε σε τρία διαφορετικά σημεία. Δημιούργησε έτσι τρεις μερίδες θανάτου βάζοντας τη μία σε περίβολο βενζινάδικου και τις άλλες δυο σε παρακείμενα χωράφια.

Τα άμοιρα ζώα που θέλησαν να ικανοποιήσουν την πείνα τους τρώγοντας τα μακαρόνια δεν ήξεραν ότι οδηγούνται σε αργό και βασανιστικό θάνατο! Οι κραυγές τους, ενώ ξεψυχούσαν έγιναν αντιληπτές από φιλόζωους πολίτες του χωριού που έσπευσαν για βοήθεια μεν… μάταια δε αφού πλέον ήταν αργά!

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, αυτά της κρίσης, όπου αμέτρητα αδέσποτα ζώα έχουν πέσει θύματα αρρωστημένων ανθρώπων και επικίνδυνων πολλές φορές για την κοινωνία κι όχι μόνο για τα ζώα…

Άνθρωποι που η συνείδηση τους (;;;) τους προτρέπει να επιλέξουν να σκοτώσουν αδέσποτα ζώα επειδή θεωρούν την παρουσία τους ενοχλητική!…

Πηγή: patrisnews.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου