ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την άγρια δολοφονία Κρητικού στη Γερμανία

αποκαλύψεις-που-σοκάρουν-για-την-άγρι-652391

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Κρήτης από τις λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας ενός 32χρονου με καταγωγή από τη Σίβα στη Γερμανία. Όπως αποκαλύπτει στο ΚΡΗΤΗ TV, ο 32χρονος Αντώνης Χριστοφοράκης δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του και τον εραστή της λίγο καιρό αφότου είχε μεταναστεύσει στη Γερμανία.

Η σύζυγος του άτυχου άντρα αλλά και ο 28χρονος ομογενής εραστής της συνελήφθησαν από τις γερμανικές αρχές και ο νεαρός άντρας φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Ο δικηγόρος του 28χρονου, Γιώργος Βλαχόπουλος, αποκάλυψε στο ΚΡΗΤΗ ΤV ότι ο πελάτης του ομολόγησε την πράξη του το βράδυ της Τετάρτης.

«Ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές, ότι εξαιτίας ερωτικής αντιζηλίας, σχεδίασε με τη σύζυγο του θύματος, Αλεξάνδρα, το φόνο του 32χρονου και τον εκτέλεσε ο ίδιος» φέρεται να δήλωσε ο δικηγόρος.

Τραγική φιγούρα της υπόθεσης αυτής αναδεικνύεται η 6χρονη κόρη του ζευγαριού, η επιμέλεια της οποίας έχει περάσει πλέον στις γερμανικές αρχές.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε η σορός του 32χρονου είναι κοντά στα σύνορα Αυστρίας- Γερμανίας και απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα από το σπίτι του, ενώ το πτώμα του 32χρονου είδε ένας οδηγός νταλίκας που οδηγούσε στην εθνική οδό, πίσω από το προστατευτικό κάγκελο ενος χώρου στάθμευσης.

Σύμφωνα με τα όσα εκτιμούν οι αρχές της Γερμανίας, οι δράστες προσπάθησαν να τον πετάξουν σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πηγή: ΚΡΗΤΗ ΤV

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου