ΕΛΛΑΔΑ

Παρατείνεται η αγωνία των υποψηφίων

παρατείνεται-η-αγωνία-των-υποψηφίων-505618

Με πλειοψηφία έξι προς τέσσερα, το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ αποφάσισε να συνεχιστεί η αποχή στα βαθμολογικά κέντρα μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και θα ξανασυνεδριάσει για να εκτιμήσει τις εξελίξεις και να πάρει νέα απόφαση.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Δημήτρης Πεππές, σήμερα, Πέμπτη, οι εκπαιδευτικοί θα ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, καθώς και με τους γονείς, προκειμένου να εκθέσουν την κατάσταση.
Τόνισε ότι υπάρχει οργή και αγανάκτηση στον κλάδο και κάλεσε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην αποχή. Ανέφερε ότι ο συνδικαλισμός, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην επικαιρότητα, δεν είναι κατευθυνόμενος. Πρόσθεσε ότι η αποχή δεν στοχοποιεί τη βαθμολόγηση, αλλά πρέπει να υπάρξει δίκαιη αντιμετώπιση των οικονομικών αιτημάτων του κλάδου.
Το μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ Αλέκος Αρβανιτίδης τόνισε ότι οι καθηγητές δεν θα κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω, ενώ η Αγγελική Φατούρου, επίσης μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, επέκρινε την απαξιωτική, όπως είπε, στάση απέναντι στους καθηγητές από τα οικονομικά στελέχη της κυβέρνηση που συμπεριφέρθηκαν «ως να ήταν οι ίδιοι η τρόικα του ΔΝΤ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου