ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις αλλοδαποί ασέλγησαν σε 23χρονη μέσα στο ΑΠΘ

τρεις-αλλοδαποί-ασέλγησαν-σε-23χρονη-μέ-698277

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν από την Αστυνομία, κατηγορούμενοι ως δράστες της επίθεσης που κατήγγειλε ότι δέχθηκε 23χρονη, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η καταγγελία ανέφερε ότι τρεις άγνωστοι πλησίασαν την 23χρονη και τον 20χρονο φίλο της, κι αφού τους λήστεψαν με τη χρήση σωματικής βίας -αρπάζοντας 30 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα- στη συνέχεια προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της κοπέλας.

Αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προσχώρησαν αρχικά σε προσαγωγές υπόπτων και από την εξέταση τους προέκυψε η εμπλοκή τριών εξ αυτών στο καταγγελλόμενο περιστατικό.

’Αλλοι τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, καθώς, από κοινού με τους τρεις προαναφερόμενους, φέρεται ότι κατείχαν περί τα 2 κιλά χασίς, ποσότητα που εντοπίστηκε σε σπίτι, όπου πραγματοποιήθηκε αστυνομική έφοδος.

Από την Αστυνομία δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως οι υπηκοότητες των συλληφθέντων, φαίνεται όμως -ότι μεταξύ αυτών- είναι Σύροι και Αλγερινοί υπήκοοι.

(ethnos.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου