ΕΛΛΑΔΑ

Δείχνουν την έξοδο στον Ακη

δείχνουν-την-έξοδο-στον-ακη-851206

Η Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε χθες να εισηγηθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Αν ληφθεί η απόφαση αναστολής, σύμφωνα με την επιτροπή, θα ισχύει ανεξάρτητα από τη δικαστική έκβαση της υπόθεσης.
Προηγήθηκε η κατάθεση του Ακη Τσοχατζόπουλου ενώπιον της Επιτροπής σχετικά με τα περιουσιακά του στοιχεία.
Κατά την έξοδό του από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο πρώην βουλευτής και υπουργός δήλωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την προστασία της αξιοπρέπειάς του, κάνοντας λόγο για κέντρα που επιθυμούν την πολιτική και φυσική του εξόντωση.
Στη δήλωσή του ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Η Δικαιοσύνη στην οποία θα προσφύγω αποτελεί την μεγαλύτερη ασφάλεια έναντι της πρωτοφανούς, συντονισμένης επίθεσης που τις τελευταίες μέρες γίνεται εις βάρος μου αλλά και όλων των μελών της οικογενείας μου με αποκλειστικό σκοπό την πολιτική και ηθική μου εξόντωση.
» Δυστυχώς όμως όπως βλέπω τις τελευταίες ημέρες και η φυσική εξόντωση είναι μέσα στα σχέδια των κέντρων και συμφερόντων που επεξεργάζονται αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Φαινόμενα κρίσης του πολιτικού συστήματος είναι σε τελική ανάλυση διεκδικώντας βέβαια τη μέγιστη ευθύνη διαφθοράς ενάντια στο πολιτικό σύστημα. Τη μέγιστη ευθύνη απαξίωσης του πολιτικού συστήματος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου