ΕΛΛΑΔΑ

Πήγε για καφέ στο Ναύπλιο με… ελικόπτερο

πήγε-για-καφέ-στο-ναύπλιο-με-ελικόπτε-784712

Ένας επιχειρηματίας με την παρέα του ήθελαν να απολαύσουν το ειδυλλιακό τοπίο – Αναστάτωση στην αστυνομία που εντόπισε το ελικόπτερο στην… ερημιά.

Προσγειώθηκε σε ερημική παραλία της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου, κλείδωσε το ελικόπτερό του και απόλαυσε τον καφέ του στα καταγάλανα νερά του Αργοσαρωνικού!

Ήταν λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι όταν οι αστυνομικές και οι λιμενικές αρχές του Ναυπλίου ενημερώθηκαν για την προσγείωση ενός ελικοπτέρου στην περιοχή της Νέας Κίου, κοντά σε μια ερημική παραλία.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να διαπιστώσει τι συμβαίνει κι εάν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το πλήρωμα του ελικοπτέρου. Οι άνδρες του Λιμενικού διαπίστωσαν ότι το ελικόπτερο ήταν κλειδωμένο κι ότι δεν υπήρχε κανείς εντός της καμπίνας. Αμέσως τα στοιχεία του ελικοπτέρου μεταβιβάστηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες ενημέρωσαν το λιμενικό οτι το ελικόπτερο ανήκει σε επιχειρηματία κι οτι η βάση του ελικοφόρου είναι το αεροδρόμιο των Μεγάρων.

Οι άνδρες του λιμενικού μετά τους απαραίτητους ελέγχους κι αφού προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη του ελικοπτέρου, κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατό, αποχώρησαν από το σημείο, αφού δεν υπήρχε κάτι το παράνομο. Το ελικόπτερο τελικά απογειώθηκε από την ερημική παραθαλάσσια περιοχή της Νέα Κίου με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι ο επιχειρηματίας το προσγείωσε εκεί, προκειμένου να πιει έναν καφέ με την παρέα του στο ειδυλλιακό τοπίο.

(protothema.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου