ΕΛΛΑΔΑ

Ομαδικός βιασμός νεαρής στα Χανιά

ομαδικός-βιασμός-νεαρής-στα-χανιά-799250

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας 22χρονης για ομαδική ασέλγεια σε βάρος της, προπαραμονή του Δεκαπενταύγουστου, στα Χανιά με δράστες τον φίλο της και πέντε ακόμη άτομα.

Η κοπέλα κατήγγειλε στις αρχές ότι ο φίλος της με ακόμη πέντε Χανιώτες ασέλγησαν σε βάρος της ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους με τα κινητά τους τηλέφωνα.

έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της ασφάλειας οι τρεις από αυτούς συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν το πρωί στον ανακριτή, ο οποίος τους άσκησε διώξεις για απόπειρα βιασμού.

Οι τρεις νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι, ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες και η αστυνομία να έχει στα χέρια της στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση και από τα κινητά τους τηλέφωνα, που φέρεται να βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους.

Όσον αφορά τους άλλους τρεις, διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού cretapost, οι νεαροί φαίνεται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με την 22χρονη να βιώνει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τους.

Το περιστατικό, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Χανίων, συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οπότε η 22χρονη κοπέλα διασκέδαζε με το φίλο της σε μπαρ των Χανίων.

Οι δυο τους πήγαν στο σπίτι του και εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, ο φίλος της μαζί με πέντε ακόμη φίλους του προχώρησαν σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της, βιντεοσκοπώντας τις πράξεις τους.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου