ΕΛΛΑΔΑ

Υπεράνω υποψίας ο διακινητής που είχε γεμίσει τη Μύκονο ναρκωτικά

υπεράνω-υποψίας-ο-διακινητής-που-είχε-810059

Φαρμακοποιός από την Αθήνα, είναι ο βασικός διακινητής κοκαΐνης και χασίς στα κλαμπ της Μυκόνου. Η αποκάλυψη ήρθε από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από επιχείρηση που διεξήγαγε σε Μύκονο και Αθήνα.

Τουλάχιστον δυο φορές τον τελευταίο μήνα κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών ταξίδεψε στην Μύκονο, προκειμένου να εξαρθρώσει την σπείρα του φαρμακοποιού και του αδελφού του, καθώς διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς σε επώνυμους επισκέπτες του νησιού.

Οι αστυνομικοί είχαν εδώ και περίπου ενάμιση μήνα την πληροφορία, για διακινητή ναρκωτικών, οποίος έχει επώνυμους πελάτες, στην Μύκονο και “σπρώχνει” ποσότητες κοκαΐνης, ακόμα και σε γνωστά κλαμπ του νησιού.

Οι αστυνομικοί έπειτα από έρευνες με έκπληξη διαπίστωσαν πως ο βασικός διακινητής είναι ιδιοκτήτης φαρμακείου στο Ν. Κόσμο, και αμέσως άρχισαν να των παρακολουθούν όπως και το τηλέφωνο του.

Όσον αφορά στα “ακούσματα” του υπερκοριού, μάλλον είναι… φτωχά όσον αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς φαίνεται πως οι επώνυμοι πελάτες του κυκλώματος παίρνουν πια τις προφυλάξεις τους έπειτα από τα απανωτά χτυπήματα που έχουν δεχθεί, με αποτέλεσμα τις παραγγελίες τους να αποφεύγουν να τις κάνουν από το τηλέφωνο, προτιμώντας τις προσωπικές επαφές.

Το κλιμάκιο της Δίωξης συνέλαβε τον 50χρονο φαρμακοποιό στο νησί των ανέμων, την ώρα που έδινε ποσότητες κοκαΐνης και χασίς, σε 54χρονο γνωστό Μυκονιάτη πρώην ιδιοκτήτη μπαρ στο νησί.

Αμέσως ενημερώθηκε στην Αθήνα η Δίωξη και μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί είχαν εισβάλει σε δυο διαμερίσματα που είχε νοικιάσει ο φαρμακοποιός μαζί με τον αδελφό του. Παράλληλα οι συνάδελφοι τους στη Μύκονο μπήκαν σε δωμάτιο που νοίκιαζε ο 50χρονος φαρμακοποιός και βρήκαν επίσης ποσότητες ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν: 141 συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης έτοιμες προς πώληση, περίπου 6 κιλά χασίς, 260 γραμμάρια άγνωστης σκόνης προφανώς για την νόθευση των ναρκωτικών, 2 πιστόλια και το χρηματικό ποσό των 4.720 Ευρώ.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου