ΕΛΛΑΔΑ

Για 10η χρονιά το Φεστιβάλ Τέχνης από τα Παιδικά Χωριά SOS με την υποστήριξη της Vodafone

για-10η-χρονιά-το-φεστιβάλ-τέχνης-από-τα-832303

Για 10η χρονιά τα παιδιά των Εργαστηρίων Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, που λειτουργούν από το 2005 με την υποστήριξη της Vodafone, παρουσίασαν το έργο τους στο Παιδικό Φεστιβάλ Τέχνης, με τίτλο «Ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά».

Το Παιδικό Φεστιβάλ Τέχνης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου με τη συμμετοχή μαθητών του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, καθώς και μαθητών από τους Δήμους Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιείχε θεατρική και χορευτική παράσταση, καθώς και έκθεση εικαστικών από τα αντίστοιχα εργαστήρια που ολοκλήρωσαν το έργο τους με τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Η εκδήλωση έκλεισε με μια ξεχωριστή μουσική συναυλία των παιδιών του Μουσικού Εργαστηρίου.

Η Vodafone από το 2005 δημιούργησε και στηρίζει τη λειτουργία των Εργαστηρίων Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στόχος των Εργαστηρίων είναι η εκπαίδευση και ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και η ομαλή ενσωμάτωσή τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, μέσω της συμμετοχής στα Εργαστήρια παιδιών από την ευρύτερη περιοχή των Χωριών. Σήμερα, στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και Πλαγιαρίου λειτουργούν εργαστήρια μουσικής, εικαστικών, θεάτρου, χορού καθώς και εργαστήριο νέων τεχνολογιών και περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου