ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεμαραθώνιος για τα προσφυγόπουλα στην ΕΡΤ

τηλεμαραθώνιος-για-τα-προσφυγόπουλα-195629

Τηλεμαραθώνιο με θεματικό τίτλο «Βοηθήστε τα προσφυγόπουλα», διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Ο τηλεμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί από την ΕΡΤ και θα ξεκινήσει στις 18:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, με σκοπό να εξασφαλίσει χρήματα για την παροχή ειδών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης και προστασίας των παιδιών και των μητέρων.

Τον τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν -με τη σειρά εμφάνισης- η Mαριλένα Κατσίμη, ο Σίλας Σεραφείμ, ο Γιώργος Λιανός, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Τζένη Μπαλατσινού.

Στο στούντιο της ΕΡΤ θα βρεθούν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αθλητές και συγγραφείς. Σημαντική βοήθεια θα προσφέρουν πολλοί δήμοι της Αττικής και της περιφέρειας με κουμπαράδες και άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης, ενώ πολλά σχολεία -δημόσια και ιδιωτικά- θα δραστηριοποιηθούν και φέτος για το μεγάλο σκοπό.

Το μήνυμα του τηλεμαραθωνίου θα μεταφέρει σε όλη τη χώρα η Ελληνική Ραδιοφωνία από τους σταθμούς της ΕΡΤ στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια, καθώς και στους απανταχού Έλληνες από τη «Φωνή της Ελλάδας».

Κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου θα γίνουν απευθείας συνδέσεις με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας Real FM, Alpha Radio, Aθήνα 9.84, Βήμα FM, Στο Κόκκινο, Παραπολιτικά FM, αλλά και ραδιόφωνα της περιφέρειας, όπως το Fοcus Aλεξανδρούπολης, το Ράδιο Κρήτη στο Ηράκλειο κ.ά.

Οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας θα συνδεθούν με το στούντιο του τηλεμαραθωνίου κατά τη διάρκεια των κεντρικών τους δελτίων ειδήσεων.

Μηνύματα συμπαράστασης θα στείλουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου