ΕΛΛΑΔΑ

ΝΔ: Συμφωνία των τεσσάρων υποψηφίων για Εθνική Συνδιάσκεψη

νδ-συμφωνία-των-τεσσάρων-υποψηφίων-γι-241843

Στη διενέργεια Εθνικής Συνδιάσκεψης, πριν την εκλογή νέου προέδρου, συμφώνησαν οι τέσσερις διεκδικητές της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να ανταλλάξουν θέσεις και απόψεις. Στη Συνδιάσκεψη θα μετέχουν μέλη των νομαρχιακών συνελεύσεων και κομματικά στελέχη, αλλά προς το παρόν η ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί.

Οι τέσσερις υποψήφιοι θα συζητήσουν για το πώς θέλουν να μεταμορφώσουν τη γαλάζια παράταξη, ενώ θα αναπτύξουν τα σχέδιά τους για το θέμα της οικονομίας και γενικότερα το μέλλον της χώρας.

Την πρόταση για τη διεξαγωγή της Συνδιάσκεψης υπέβαλε ο Απ.Τζιτζικώστας και αμέσως έγινε δεκτή από τον νυν πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος -όπως αναφέρουν τα Νέα- έσπευσε να διευκρινίσει ότι είχε εξαρχής προτείνει δύο συνδιασκέψεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο χώρος (πιθανότατα το ΣΕΦ ή το γήπεδο Τάε Κβον Ντο) αλλά και η ημερομηνία της Συνδιάσκεψης μένει να καθοριστούν.

Ο Απ.Τζιτζικώστας πρότεινε τη 18η Νοεμβρίου, αλλά τη συγκεκριμένη ημερομηνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει την κεντρική ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει προγραμματίσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του στο Σπόρτιγκ.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου