ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Χαροπαλεύει 31χρονος που υπέστη ξυλοδαρμό από μπράβο σε μπαρ

μύκονος-χαροπαλεύει-31χρονος-που-υπέστ-340945

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε και χειρουργήθηκε, τραυματισμένος στο κεφάλι, ένας 31χρονος Κύπριος, μετά τον ξυλοδαρμό του έξω από beach bar στην παραλία Super Paradise στη Μύκονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο σημειώθηκε στις 10.30 το βράδυ της Κυριακής, όταν το θύμα αρχικά διαπληκτίστηκε με άλλο Κύπριο μέσα στο κατάστημα.

Τότε το προσωπικό ασφαλείας του μαγαζιού τον απομάκρυνε για να εκτονωθεί η κατάσταση. Ωστόσο, αυτός επιχείρησε να ξαναμπεί στον χώρο του, οπότε επενέβησαν εκ νέου ο 34χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιούριτι που επόπτευε το beach bar και ο 25χρονος υπάλληλός του.

Με βάση αστυνομικές πηγές, ο πρώτος χαστούκισε τον 31χρονο και ο δεύτερος τον έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο Κύπριος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Μετά από αναζητήσεις, ο 34χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στη Μύκονο, αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα Σύρου. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον 25χρονο, για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού.

Το 2008 η είδηση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του αυστραλού τουρίστα Ντουζόν Ζαμίτ από μπράβο στη Μύκονο είχε προκαλέσει σάλο.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου