ΕΛΛΑΔΑ

Από 25 Απριλίου μέχρι 3 Ιουλίου οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις της ΝΔ

από-25-απριλίου-μέχρι-3-ιουλίου-οι-νομαρχ-564018

Στις 25 Απριλίου ξεκινούν στην Πάτρα οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις και προσυνδιασκέψεις της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κάθε συνδιάσκεψη θα έχει συγκεκριμένο θεματικό χαρακτήρα και θα συμμετέχουν βουλευτές και στελέχη της ΝΔ από κάθε νομό, με επικεφαλής συντονιστές ή τομεάρχες. Η πρώτη από τις προσυνδιασκέψεις θα καλύπτει τη Δυτική Ελλάδα, τη Ζάκυνθο και τη Κεφαλονιά και θα έχει ως θέμα της το μεταναστευτικό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, θα ακολουθήσουν από τις 27 έως τις 3 Μαΐου, οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις στα νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου από τις 4 έως τις 8 Μαΐου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, από τις 11 έως τις 15 Μαΐου, οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις στην Πελοπόννησο, από τις 18 έως τις 22 Μαΐου στην Κρήτη ενώ στην Αττική θα πραγματοποιηθούν από τις 25 έως τις 31 Μαΐου.

Θα ακολουθήσουν από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις στην Ήπειρο, Κέρκυρα και Λευκάδα, από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου, στη Δυτική Μακεδονία, από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου στη Θεσσαλία, και από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου στη Στερεά Ελλάδα, ενώ η τελευταία νομαρχιακή συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου ως τις 3 Ιουλίου στην Κεντρική Μακεδονία.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου