ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος 34χρονης ιερόδουλης

θεσσαλονίκη-εξιχνιάστηκε-η-απόπειρα-732515

Ενας 27χρονος ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία ως ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας 34χρονης ιερόδουλης στη Θεσσαλονίκη.

Στα ίχνη του έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που τον συνέλαβαν δυνάμει εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Στις 7 Δεκεμβρίου, στη διασταύρωση Βαλτοχωρίου στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκηδόνας, η 34χρονη εντοπίστηκε από διερχόμενη οδηγό, με εμφανή τραύματα στο σώμα της.

Διακομίστηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και κατόπιν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες, με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, στην τραχηλική και μετωπιαία χώρα.

Οπως κατήγγειλε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας εκείνης, παρελήφθη από την οδό Γιαννιτσών και επιβιβάστηκε στο φορτηγό αυτοκίνητο 27χρονου άνδρα, με σκοπό την ερωτική τους συνεύρεση.

Κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή του Δενδροποτάμου, ο δράστης τής επιτέθηκε απρόκλητα με μεταλλικό αντικείμενο, χτυπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι. Θεωρώντας ότι η γυναίκα είχε εκπνεύσει, τη μετέφερε στην περιοχή της Χαλκηδόνας και, αφού την έριξε σε αρδευτικό κανάλι, απομακρύνθηκε με το όχημά του.

Τη στιγμή που η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη για την ταυτοποίηση του δράστη, ο 27χρονος προσήχθη στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας, έπειτα από πρόθεση αυτοκτονίας που εκδήλωσε.

Αφού εξετάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετήχθη στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη.

Σε έρευνα στο αυτοκίνητο του δράστη, εντοπίστηκε μεταλλικός σωλήνας, ο οποίος, καθ’ ομολογίαν του ιδίου, αποτέλεσε το όργανο της επίθεσης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, με δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Νόμου περί Οπλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου