ΕΛΛΑΔΑ

Αιφνίδιο εγκώμιο Μπουτάρη σε Βενιζέλο -Είναι ήρωας, όσοι του επιτέθηκαν είναι ηλίθιοι

αιφνίδιο-εγκώμιο-μπουτάρη-σε-βενιζέλ-135616

Τη στιγμή που εντός του ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκει πάντα ερείσματα και στο Ζάππειο άκουσε ουκ ολίγα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρήκε έναν αιφνίδιο συμπαραστάτη στο πρόσωπο του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο κ. Μπουτάρης βλέποντας όσα συνέβησαν εντός του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τον εορτασμό των 40 ετών από την ίδρυσή του, πήγε αναφανδόν θέση υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου, κατακεραυνώνοντας παράλληλα εκείνους που καταφέρθηκαν -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- εναντίον του.

Συγκεκριμένα φέρεται να δήλωσε: «Πρόκειται περί ηλιθίων. Ακούς εκεί, να επιτίθενται στον Βενιζέλο. Τον θεωρώ προσωπικά έναν ήρωα. Μπορεί ο Βενιζέλος να έχει όλα τα κουσούρια του κόσμου, μπορεί πολλά να του σέρνουν, αλλά κανείς δεν πρέπει να μην του αναγνωρίζει ότι έβαλε πλάτη σε δύσκολους καιρούς και έσωσε και την κυβέρνηση και την πατρίδα. Και μόνον που έκανε αυτό το πράγμα, θα πρέπει να τον φυλάνε όλοι σαν τα μάτια τους και επιπλέον θα πρέπει να του αναγνωριστεί ότι ο άνθρωπος τόλμησε και έκανε μια τρομερή υπέρβαση, αυτή που έκανε με τη ΝΔ. Οχι με τη ΝΔ του Καραμανλή (εννοώ του πρεσβύτερου) αλλά με τη ΝΔ του Σαμαρά…».

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου