ΕΛΛΑΔΑ

Σκληρή επίθεση κατά Γ.Παπανδρέου από στελέχη του ΠΑΣΟΚ για το Ζάππειο

σκληρή-επίθεση-κατά-γ-παπανδρέου-από-σ-138884

Με σκληρά λόγια μίλησαν βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ για το όσα έγιναν την Τρίτη στο Ζάππειο.

Το χάσμα μεταξύ τέως και νυν αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ζωντανά στο Ζάππειο
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο γραμματέας της ΚΟ Παναγιώτης Ρήγας σημείωσε ότι το περιστατικό ήταν η αστεία εκδοχή ενός «πολιτικού τζιχαντισμού» και «φανατισμού», αποδίδοντας τις «αθλιότητες» σε μία ομάδα «50 ή 100 κλακαδόρων» που «δεν εκφράζουν τον πολιτισμό του ΠΑΣΟΚ».

Εκτίμησε πάντως πως η ένταση δεν ήταν στημένη από τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Δεν δέχομαι ότι με αυτόν τον τρόπο κάποιοι προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια […] Δεν θέλω να πιστεύω πως αυτός είναι ο χώρος στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου» προσέθεσε

«Δεν πήγα στην εκδήλωση και δεν λέω τίποτα για έναν άνθρωπο, που διέλυσε το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε για τον Γιώργο Παπανδρέου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5.

Ο ίδιος κατηγόρησε συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου του ότι έστησαν σκοπίμως το σκηνικό, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι και «οι κινήσεις Βενιζέλου για να βγούμε από την κρίση, δεν είναι σωστές», υποστηρίζοντας ότι στο επερχόμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας.

Σε χαμηλότερους τόνους ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος μιλώντας στο Mega τόνισε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τα όσα έγιναν.

«Δεν νομίζω ότι εκφράζει κανέναν αυτός ο τρόπος αποδοκιμασίας» εξήγησε.

«Η δημοκρατική παράταξη έχει προσφέρει πολλά, αυτή τη στιγμή είναι παράγοντας σταθερότητας, αύριο στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τα 40 του χρόνια, που δεν είναι 40 χρόνια κρίσης, είναι 40 χρόνια μεγάλης προσφοράς, όλα αυτά θα πάνε πίσω» τόνισε.

Δηκτικός ήταν στον σχολιασμό του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έγραψε στο Twitter:

“Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά…” Φώναζαν οι οπαδοί του ΓΆΠ προς αυτόν ο οποίος ήταν εις εκ των τριών Αρχηγών που διόρισαν ΕΜΕΝΑ Υφυπουργό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου