ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη ένταση στο Ζάππειο: Αποθέωση για Παπανδρέου & αποδοκιμασίες για Βενιζέλο

μεγάλη-ένταση-στο-ζάππειο-αποθέωση-γι-139511

Με απρόοπτα διεξάγεται η εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, στο Ζάππειο Μέγαρο, καθώς, στην κατάμεστη αίθουσα το πλήθος αποθέωσε τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ υποδέχθηκε με αποδοκιμασίες τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Οι συγκεντρωμένοι αφού αποθέωσαν τόσο τον Γιώργο όσο και τα αδέλφια του Νίκο και Ανδρέα φώναζαν «Ρίξτε τα δεκανίκια της Δεξιάς», ενώ επεισοδιακή ήταν και η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μίλησε για προσπάθεια να ενωθεί όλο το ΠΑΣΟΚ και να μην καλλιεργηθεί αυτή την περίοδο η πόλωση, ωστόσο, οι παρευρισκόμενοι άρχιζαν να φωνάζουν «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό» και «Γιώργο γερά να φύγει η Δεξιά».

Το σκηνικό της έντασης προκάλεσε την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος ανέφερε με νόημα «Θα μιλήσουμε με ειλικρίνεια την ειλικρίνεια, που επιβάλλουν οι περιστάσεις. Θα μιλήσουμε την Τετάρτη για το πότε και το πώς φτάσαμε στη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη».

Ωστόσο η αποστροφή αυτή του κ. Βενιζέλου προκάλεσε εκ νέου την αντίδραση των παρευρισκομένων οι οποίοι συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Μεταξύ των παρευρισκομένων είναι οι: Μάρκος Μπόλαρης, Αφροδίτη Παπαθανασίου, Γιώργος Νικητιάδης, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Φίλιππος Σαχινίδης, Μιχάλης Καρχιμάκης, Παντελής Καψής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Διαμαντιδης, Ροδούλα Ζήση, Δημήτρης Νιώτης, Χρήστος Αηδόνης, Παντελής Οικονόμου, Θάνος Μωραΐτης, Βασίλης Έξαρχος, Μανώλης Όθωνας, Ιωάννης Δριβελέγκας, Ρέππας, Ντίνα Λάζαρη, Ντόλιος, Γιώργος Πεταλωτής, Ντίνος Ρόβλιας, Ανδρέας Μακρυπίδης, Δημήτρης Κουσελάς, Άννα Ναλάρα, Γιάννης Κάψης, Γιώργος Παπακωνσταντινου, Μιλτιάδης Παπαϊωαννου, Αντώνης Βγόντζας, Πάνος Μπεγλίτης, Γιάννης Σουλαδάκης, Νίκος Σηφουνάκης, Παναγόπουλος, Τσούκαλης, Δημήτρης Καρύδης, Γιάννης Σαλαγιάννης, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, Δημήτρης Δρούτσας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Βασίλης Γκεγκέρογλου, Κώστας Τριαντάφυλλος.

δης Παπαϊωαννου, Αντώνης Βγόντζας, Πάνος Μπεγλίτης, Γιάννης Σουλαδάκης, Νίκος Σηφουνάκης, Παναγόπουλος, Τσούκαλης, Δημήτρης Καρύδης, Γιάννης Σαλαγιάννης, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, Δημήτρης Δρούτσας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Βασίλης Γκεγκέρογλου, Κώστας Τριαντάφυλλος.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου