ΕΛΛΑΔΑ

Καλαφάτης: Έκκληση σε όσους απείχαν να συμμετάσχουν στον β’ γύρο

καλαφάτης-έκκληση-σε-όσους-απείχαν-να-360775

Έκκληση σε όσους Θεσσαλονικείς απείχαν σήμερα από τη διαδικασία των δημοτικών εκλογών να συμμετάσχουν στο δεύτερο γύρο, την ερχόμενη Κυριακή, απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος, Σταύρος Καλαφάτης.

«Ευχαριστώ ειλικρινά τους Θεσσαλονικείς που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Είναι προφανώς εκείνοι που άκουσαν την πρότασή μας και την αξιολόγησαν σε έναν πολύ σύντομο προεκλογικό αγώνα.

» Καλώ όλους ανεξαιρέτως τους Θεσσαλονικείς την ερχόμενη εβδομάδα να πράξουν το ίδιο: να ακούσουν την πρότασή μας και να την αξιολογήσουν. Την πρόταση για τη Θεσσαλονίκη των επόμενων χρόνων. Θέλω, όμως, να απευθυνθώ και σε εκείνους τους συμπολίτες μας, περίπου τους μισούς, που απείχαν από τη διαδικασία. Τους παρακαλώ να συμμετέχουν ενεργά στην απόφαση για τη Θεσσαλονίκη του μέλλοντός μας» είπε.

Αναφερόμενος στη διοίκηση Μπουτάρη σχολίασε: «Είναι ξεκάθαρο ότι δύο στους τρεις συμπολίτες μας δεν είναι ευχαριστημένοι από το πείραμα Μπουτάρη. Όλες και όλοι πρέπει να μην αφήσουμε να χαθούν άλλα πέντε χρόνια για τη Θεσσαλονίκη. Και κάτι ακόμη: σήμερα οι Έλληνες έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους μας. Αυτοί οι οποίοι δεν το κατάλαβαν, ζουν αλλού. Εμείς είμαστε ’εντάξει’, η πόλη μας θα είναι ’εντάξει’ και την Κυριακή νομίζω ότι η Θεσσαλονίκη σε όλα της θα είναι ’εντάξει’».

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου