ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι Γερμανοί ξανάρχονται …και περιοδεύουν

οι-γερμανοί-ξανάρχονται-και-περιοδε-780581

Μετά την αναγκαστική «σιωπή» λόγω συμμετοχής στο εθνικό πένθος για την τραγωδία της Αττικής, η θεατρική ομάδα «ΠΑΓΑΣκήνιο» συνεχίζει τις παραστάσεις με την αριστουργηματική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Οι Γερμανοί ξανάρχονται». Μετά την επιτυχία της παράστασης στον Αγ Γιώργη Νηλείας, που απέσπασε κολακευτικά σχόλια, σειρά έχει το Ανήλιο σήμερα Σάββατο 4 Αυγούστου. Είναι τόσο μεγάλη η ανταπόκριση των θεατών που γεμίζουν τους χώρους, ώστε προγραμματίζονται και έκτακτες παραστάσεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις: Δευτέρα 6 Αυγούστου στο Μετόχι, Τρίτη 7 Αυγούστου στα Καλά Νερά (η παράσταση είχε ακυρωθεί λόγω εθνικού πένθους), Τετάρτη 8 Αυγούστου στην Ξυνόβρυση, Παρασκευή 10 Αυγούστου Νεοχώρι, Σάββατο 11 Αυγούστου Βυζίτσα, Δευτέρα 13 Αυγούστου Πορταριά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα «ΠΑΓΑΣκήνιο» συμμετέχοντας στο βαρύ εθνικό πένθος για την τραγωδία της Αττικής, αφιερώνει όλες τις παραστάσεις στην μνήμη της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και σε όλα τα υπόλοιπα θύματα αυτής της τραγωδίας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής και μνήμης. Για τον σκοπό αυτό, στις παραστάσεις θα υπάρχει κουτί συνεισφοράς των θεατών, το οποίο θα ανοιχτεί στο τέλος της περιοδείας της ομάδας και το ποσό αυτό θα κατατεθεί στον επίσημο λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδας για τα θύματα της πυρκαγιάς.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Νάνσυ Τζαβέλλα, Κατερίνα Χατζηκυριακίδη, Χάρης Σταμούλης, Απόστολος Βαλατσός, Μιχάλης Φυγετάκης, Τριαντάφυλλος Κανελλάκης, Στήβη Παγωνάρη, Γαρύφαλλος Κωστούλιας, Μενέλαος Κιζαντίδης, Κατερίνα Ρεφενέ, Αθηνά Σερμιέ, Σίμος Τσεκούρας και σε έκτακτη συμμετοχή στο ρόλο του «τρελού» ο Σταμάτης Παγασαίος.

Η σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια είναι του Σταμάτη Παγασαίου. Η παράσταση ανεβαίνει με την πολύτιμη υποστήριξη της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου