ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Cinema κάτω από τ΄ αστέρια»

cinema-κάτω-από-τ΄-αστέρια-782344

Ο Δήμος Βόλου προσφέρει δροσερές καλοκαιρινές βραδιές στους δημότες, στιγμές ανάπαυλας από την καθημερινότητα σε ορισμένα από το ομορφότερα σημεία της πόλης. Αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τ’ αστέρια, με προβολή δύο εξαιρετικών και πολυβραβευμένων ταινιών, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το καλοκαίρι οι Βολιώτες και οι επισκέπτες στην πόλη.

Ο Δήμος Βόλου και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. προσκαλούν ντόπιους και επισκέπτες σε μία υπαίθρια γιορτή του σινεμά στην οποία θα προβληθούν σε επίπεδες οθόνες, που συνοδεύονται από τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ψηφιακού ήχου, ενδιαφέρουσες ταινίες.

Η πρώτη προβολή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, στην Αγριά με την ταινία «Οι τρεις πινακίδες έξω από το Εμπινγκ, στο Μιζούρι».

Η ταινία διαπραγματεύεται την αγωνιώδη προσπάθεια μιας μητέρας να ανακαλύψει τον ένοχο της άγριας δολοφονίας της κόρης της, αφού το έγκλημα παραμένει ανεξιχνίαστο λόγω της απραγίας του τοπικού σερίφη. Πρωταγωνιστούν οι Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Σαμ Ρόκγουελ, Γούντι Χάρελσον, Τζον Χοκς, Πίτερ Ντίνκλατζ.

Η δεύτερη προβολή θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, στις Αλυκές με την ταινία «The Shape of Water». Η ταινία είναι ένα R-Rated αλλόκοσμο παραμύθι, με μία διαφορετική ρομαντική ιστορία στο επίκεντρο, το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή του ταλαντούχου Guillermo del Toro στη σκηνοθετική καρέκλα, μετά από δύο χρόνια και το Crimson Peak.

Όλες οι προβολές είναι ελεύθερες για το κοινό. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-82870.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου