ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Μια τρελή – τρελή σαραντάρα» στα Καλά Νερά

μια-τρελή-τρελή-σαραντάρα-στα-καλά-784301

H θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Βόλου ΔΙΑΔΡΟΜΗ, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπελεγρίνου Κορόπης Μηλεών, παρουσιάζουν στα Καλά Νερά, στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Καλών Νερών, το Σάββατο 4η Αυγούστου, στις 9.00 μμ, την κωμωδία του Χρήστου Γιαννακόπουλου σε διασκευή Αλέκου Σακελλάριου «ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ …ΤΡΕΛΛΗ…ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ», που πρωτοπαρουσιάστηκε στους κινηματογράφους της εποχής του 1970 σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη με τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Ανδρέα Μπάρκουλη, το Γιάννη Μιχαλόπουλο, τη Μέλπω Ζαροκώστα και άλλους.

Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου ΔΙΑΔΡΟΜΗ αποτελείται από αξιόλογους ερασιτέχνες ηθοποιούς της περιοχής, που έχουν μεγάλο μεράκι για το θέατρο, έχουν δώσει μέχρι σήμερα πολλές παραστάσεις και έχουν αποσπάσει το χειροκρότημα, τις πολύ καλές κριτικές και την αναγνώριση του κοινού, για τις άρτιες παραστάσεις που δίνουν.

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκαν οι Μαρία Γραμμένου και η Άννα Μεταφτσή, την επιμέλεια των σκηνικών και του φωτισμού ο Κώστας Καραμπάσης και τα ηχητικά ο Γιάννης Καραφέρης και η Άννα Μεταφτσή.

Στη διανομή των ρόλων είναι οι Γιώργος Πίσσας, Άννα Στάη, Ελένη Μπαμπαλή, Βασιλική Δημητρίου, Άρης Μητράκας, Κώστας Καραμπάσης, Μαρία Δαμαλά, Αργύρης Δαβίτης, Άρης Κοντογιάννη, Μαρία Γραμμένου και Χρύσα Καραμπάση.

Το θέμα του έργου είναι γνωστό: Η Τζένη που έμεινε χήρα προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Ο αδελφός της και η αδελφή της όμως προσπαθούν να την προξενέψουν με έναν ηλικιωμένο εφοπλιστή αποβλέποντας στην κοινωνική του θέση και εξυπηρετώντας συγχρόνως τα οικονομικά τους συμφέροντα. Για να το πετύχουν αυτό σφίγγουν συνέχεια τον κλοιό γύρω της. Η Τζένη αντιδρά και έτσι δημιουργούνται διάφορες καταστάσεις…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου