ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αναβάλλεται η αποψινή φιλανθρωπική εκδήλωση της Πενιεσίλεια

αναβάλλεται-η-αποψινή-φιλανθρωπική-ε-810504

Το Φιλανθρωπικό DARE SOCIAL FASHION SHOW που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου, αναβάλλεται για τις 2 Ιουλίου, λόγω προγνωστικών κακών καιρικών φαινόμενων.

Το Φιλανθρωπικό «DARE SOCIAL FASHION SHOW», που διοργανώνει η “Πενθεσίλεια” για την στήριξη των Ειδικών Σχολείων Αγριάς και «ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» Ν. Ιωνίας Βόλου μετατίθεται την Δευτέρα 02 Ιουλίου στον Πολυχώρο ΤΣΑΛΑΠΑΤΑ στο Βόλο, στις 21:00 μμ.

Τη βραδιά θα ντύσουν με τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους επιχειρήσεις Βόλου και Λάρισας και ο σχεδιαστής Μόδας κ. Γ. Λημναίος

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ποτό τους, με μουσικά ακούσματα του γνωστού DJ Konstantinos Pilatos και Special Guest την Miss Hellas Θεοδώρα Σούκια.

«Με την παρουσία σας ενισχύετε δυναμικά τον αγώνα της ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ, που υπηρετεί την ανάγκη της προσφοράς προς τους συνανθρώπους και το κοινωνικό σύνολο» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Είσοδος για το κοινό 5€. Εισιτήρια διαθέσιμα: ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Δημητριάδος με Γκλαβάνη, ΠΡΟΦΑΝΤΗΣ Δημητριάδος 165, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ GEORGETTE Κασσαβέτη 86, Kατάστημα κοσμημάτων RΑFFAEL – Σπ. Σπυρίδη 3 -Nakos center.

Για άμεση επικοινωνία και εγγραφή νέων μελών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο: e-mail: [email protected] Facebook: ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ Tηλ. επικοινωνίας: 6973497985.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου