ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία Χρυσοχοΐδη

παραδοσιακό-γλέντι-στην-πλατεία-χρυσ-816205

Διήμερες εκδηλώσεις με παραδοσιακό γλέντι, χορούς και θεατρική παράσταση διοργανώνει για τη λήξη των μαθημάτων ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου σήμερα Παρασκευή 15 και αύριο Σάββατο 16 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στην πλατεία Χρυσοχοΐδη.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου θα χορέψουν μικροί και μεγάλοι παραδοσιακούς χορούς από όλο τον ελλαδικό χώρο με την επιμέλεια των χοροδιδασκάλων Τριαντάφυλλου και Μαρίας Γκογκινούδη.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ορχήστρα που απαρτίζεται από τους: Δημήτρη Χρηστάκη (τραγούδι), Γιάννη Σκαμπαρδώνη (βιολι), Γιάννη Σεμσίρη (ακορντεόν), Μαρία Γκογκινούδη (τραγούδι), Βαγγέλης Μπαντελάς (κλαρίνο), Κώστας Καρδέμητρος (λαούτο), Αναστασία Λύτρα (κρουστά). Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 16 Ιουνίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με την παράσταση «Αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο» που έχει προετοιμάσει η θεατρική ομάδα του συλλόγου.

Οι εκδηλώσεις, που είναι ανοικτές για το κοινό με ελεύθερη συμμετοχή, λειτουργούν ως ενδεικτικό δείγμα άριστης προετοιμασίας, μεγάλης συμμετοχής και αποδοχής των μελών των τμημάτων που δραστηριοποιούνται επί σειρά ετών με επιτυχία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου