ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ο κυρ Σιμιγδαλένιος»

ο-κυρ-σιμιγδαλένιος-820564

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Ο κυρ Σιμιγδαλένιος» πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 7.30μ.μ. στο Κοινωφελές Ιδρυμα Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη (Πορφυρογένη 2-4, στην Αγριά).

Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο λαϊκό παραμύθι και παρουσιάζεται από τα εργαστήρια Θεατρικής και Μουσικής Αγωγής – Μουσικού Συνόλου, Κουκλοθεάτρου και Παραμυθιού του «Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» Κάτω Λεχωνίων (Αρτέμιδας).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παιδικής Εκφρασης και Δημιουργίας, που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και σηματοδοτεί τη λήξη των χειμερινών εργαστηρίων της φετινής περιόδου.

Στην παράσταση συμμετέχουν 42 παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών.

Υπεύθυνη των τμημάτων Θεατρικής Αγωγής και Παραμυθιού είναι η Ελένη Ζαρίφη (θεατρολόγος).

Υπεύθυνη των τμημάτων Μουσικής Αγωγής και Μουσικού Συνόλου η Δομνίκη Μαυρίδου (μουσικός).

Σχεδιασμός και κατασκευή γιγαντόκουκλων: Δομνίκη Μαυρίδου (μουσικός), Χαράλαμπος Φωτόπουλος (ζωγράφος).

Επιμέλεια κοστουμιών γιγαντόκουκλων: ειδικότητα ενδύματος του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ με την επιμέλεια της εκπαιδεύτριας Όλγας Οικονόμου.

Το ΚΔΑΠ Κάτω Λεχωνίων είναι συγχρηματοδοτούμενη δομή από την Ε.Ε. και την Ελλάδα, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου