ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία του Λάκη Χαλκιά

συναυλία-του-λάκη-χαλκιά-76082

Συναυλία του γνωστού ερμηνευτή και συνθέτη Λάκη Χαλκιά, σε συνεργασία με τη χορωδία των Εκπαιδευτηρίων «Προμηθέας», πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 20:00 στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας.

Ο γνωστός ερμηνευτής και συνθέτης Λάκης Χαλκιάς εμφανίζεται με τη συνοδεία των μουσικών της ορχήστρας του. Ο Λάκης Χαλκιάς έχει αφήσει το δικό του μοναδικό χνάρι στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας, μέσα από μία σημαντική ποιοτική πορεία.

Ο Λάκης Χαλκιάς το βράδυ απόψε, και σε συνδυασμό με τον εορτασμό της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, ερμηνεύει με τον μοναδικό του τρόπο δημιουργίες των Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλου και άλλων συνθετών, καθώς και δημοτικά τραγούδια.

Συμμετέχει η χορωδία των μαθητριών και μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «Προμηθέας», υπό την καθοδήγηση και διδασκαλία του συνθέτη και πιανίστα Ηλία Χατζόγλου .

Η Διοργάνωση συντονίζεται από το δραστήριο Σωματείο Φίλων, Γονέων και Αποφοίτων «Προμηθέας».

Η είσοδος στη συναυλία είναι 5 ευρώ και τα έσοδα είναι μία κοινωνική προσφορά για το Σωματείο «Ιππόκαμπος». Πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων και εισιτηρίων στη Γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων «Προμηθέας». Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου & Δημητρίου Χατζή, Νέα Ιωνία (έναντι Αστυνομικής Διεύθυνσης). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2421064888, καθώς και στην πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων, Γονέων & Αποφοίτων «Προμηθέας», κυρία Χ. Αγριγιάνννη (τηλ. 6946842888).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου