«Με μια αγκαλιά τραγούδια»

Τελευταία ενημέρωση: 2017-12-13, 12:33:26
«Με μια αγκαλιά τραγούδια»

«Με μια αγκαλιά τραγούδια», έρχεται σήμερα στον Βόλο η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Βόλου, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και συναυλίες γνωστών δημιουργών, τραγουδιστών και συγκροτημάτων που θα πραγματοποιηθούν στον νέο χώρο εκδηλώσεων και συναυλιών το Ergon-Showground της πόλης στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Η συναυλία της Χριστίνας Μαραγκόζη θα ξεκινήσει στις 9:30 σήμερα το βράδυ. Θα ερμηνεύσει δικά της τραγούδια και επιτυχίες μεγάλων συνθετών.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, όπως και σε κάθε μία από τις εορταστικές συναυλίες του Δήμου Βόλου, που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Όποιος θεατής επιθυμεί, θα μπορεί να προσφέρει οποιοδήποτε ποσό στους κουμπαράδες που τοποθετούνται στους χώρους εκδηλώσεων, και των οποίων τα έσοδα θα παραδοθούν με το πέρας των δράσεων σε ευαγή ιδρύματα της πόλης.

Θ’ ακολουθήσουν: την Τρίτη 19/12 η συναυλία «Εμείς θα τραγουδάμε» με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιο Διονυσίου, Ασπασία Στρατηγού, στις 27/12 η λαϊκή συναυλία με τους απογόνους των Γρηγόρη Μπιθικώτση και Γιώργου Ζαμπέτα, με την Ανωτάτη Ζεμπετική και τον Παντελή Αμπαντζή, και στις 28/12 η συναυλία με το συγκρότημα «Μπλε».

Ποια είναι η Χριστίνα Μαραγκόζη

Το 1987 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Χριστίνας Μαραγκόζη με τίτλο «Σ’ ακολουθώ» σε συνθέσεις του Αντώνη Βαρδή. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με καταξιωμένους δημιουργούς όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος, Γιάννης Σπανός, Τ. Σούκας, Ν.Τάτση, Μανώλης Ρασούλης, Β. Κελαΐδης και πολλοί άλλοι. Επίσης συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως η Χαρούλα Αλεξίου, Μαρινέλλα, Γιάννης Πάριος, Ελένη Βιτάλη, Γιάννης Πουλόπουλος, Σωτηρία Μπέλλου, Δ. Μητροπάνος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μανώλης Μητσιάς κ.ά.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=