ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση βιβλίου της Λεμονιάς Μουλά

παρουσίαση-βιβλίου-της-λεμονιάς-μουλ-212628

Το βιβλίο της Λεμονιάς Μουλά «Πριν χαθούν στον χρόνο» παρουσιάζεται αύριο Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 18.30 στο ξενοδοχείο «Κυψέλη» στην παραλία του Βόλου. Την εκδήλωση διοργανώνουν το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος», οι εκδόσεις «Βάρφη», το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων ΚΕ.ΒΙ.ΜΑ.ΣΥ. με την υποστήριξη της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βόλου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Διονύσης Λεϊμονής φιλόλογος-συγγραφέας. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μαίρη Τσακνάκη-Γαβαλά πρόεδρος του Γαλλικού Συνδέσμου Βόλου-καθηγήτρια γαλλικής φιλολογίας, η Ματίνα Δολιανίτη – Μαρδέλη καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας και ο Ηλίας Κουτσερής δημοσιογράφος, πρόεδρος της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βόλου.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν η Τέση Αποστολοπούλου – Ανθή, καθηγήτρια γαλλικής φιλολογίας, και η Λιάνα Πασχούδη, καθηγήτρια γαλλικής φιλολογίας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά ο Γιάννης Καλατζής με κιθάρα και ο Αλέξης Βαγενάς με σαξόφωνο. Ολα τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος». Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει μπουφές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου