ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Εύθραυστη ευτυχία»

εύθραυστη-ευτυχία-226634

Την παρουσίαση του βιβλίου «Εύθραυστη ευτυχία» της Ευφροσύνης Γατή διοργανώνουν το aRTe LiBRe GalleRia σε συνεργασία με την Hρα εκδοτική, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 19.00, στον χώρο του καφέ που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Η Ευφροσύνη Γατή γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Σπούδασε νοσηλευτική και εργάζεται ως νοσηλεύτρια στον ιδιωτικό τομέα. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά και λατρεύει τη μουσική και το διάβασμα. Από πολύ μικρή ηλικία αποτύπωνε τις σκέψεις της σε χαρτί και έγραφε ιστορίες, που διάβαζε στην οικογένεια και τους φίλους της. Είναι παντρεμένη και έχει δύο γιους. Το βιβλίο που θα παρουσιαστεί είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

Το βιβλίο θα προλογίσουν η Αφροδίτη Βροντή, ψυχολόγος, και η Αρτεμις Παπανδρέου, συγγραφέας. Η ηθοποιός Μπέττυ Νικολέσση θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου.

Οι επισκέπτες που θα παραβρεθούν, θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν στο τέλος της παρουσίασης με την ίδια τη συγγραφέα αλλά και να αγοράσουν το βιβλίο από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Επίσης, στον χώρο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, παράλληλα, καφέ, κρασί η ποτό και μετά το τέλος της εκδήλωσης να ξεναγηθούν στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα και να γευματίσουν στα εστιατόρια. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου