ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση για τον Ν. Καζαντζάκη στον Βόλο

εκδήλωση-για-τον-ν-καζαντζάκη-στον-βόλ-290483

Εκδήλωση με θέμα «Νίκος Καζαντζάκης 60 χρόνια μετά…» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Βόλο, από το νεοϊδρυθέν Τοπικό Τμήμα Μαγνησίας της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων του Νίκου Καζαντζάκη (ΔΕΦΝΚ) σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, τον σύλλογο «Το Κοινόν των Μαγνήτων», την Κρητική Αδελφότητα Βόλου «Το Αρκάδι», το Σύλλογο Μουσειοπαιδαγωγών Ελλάδος, το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου και την έκθεση CERN. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ως ομιλητής και προσκεκλημένος από το Τοπικό Τμήμα Μαγνησίας της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων του Νίκου Καζαντζάκη, ο πρόεδρός της κος Γεώργιος Στασινάκης.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας και θα ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα.

Στο Βόλο έχει ήδη πραγματοποιηθεί από τη Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας σε συνεργασία με την ΔΕΦΝΚ μία διασχολική εκδήλωση με θέμα: Νίκος Καζαντζάκης «Ταξιδεύοντας και Φιλοσοφώντας», στην οποία πήραν μέρος 18 σχολικές μονάδες. Η εκδήλωση της 14ης Οκτωβρίου σηματοδοτεί και την 1η δράση του νεοϊδρυθέντος Τοπικού Τμήματος Μαγνησίας της ΔΕΦΝΚ, καθώς υπάρχει προγραμματισμός να ακολουθήσουν πολλές άλλες.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου