Βραδιά σύγχρονου τραγουδιού

Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-12, 12:45:15
Βραδιά σύγχρονου τραγουδιού

Το καθιερωμένο μουσικό καλωσόρισμα του φθινοπώρου της Μουσικής Σχολής Τραγουδάρα με την παράλληλη έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου πραγματοποιείται την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 19.30 στο θέατρο του  «Άξιον  Εστί» στην Άλλη Μεριά.

Η βραδιά είναι αφιερωμένη στο σύγχρονο τραγούδι και θα πάρουν μέρος οι μαθητές των τάξεων των καθηγητών Αποστολοπούλου Κατερίνας, Νέλλα Κωνσταντίνου και Σκούρτη Ιόλης, ενώ το κλείσιμο της βραδιάς θα κάνει η χορωδία της Σχολής.

Η συναυλία δίνει την δυνατότητα να δούμε την εξέλιξη των νέων τραγουδοποιών και παράλληλα αναδεικνύεται το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στις σπουδές της Μουσικής Σχολής Τραγουδάρα που συνεχίζει αδιάκοπα την μακρόχρονη πορεία  της από το 1954 στην πόλη του Βόλου με ιδρυτή τον αείμνηστο Αντώνη Τραγουδάρα .

Η συναυλία έρχεται να προστεθεί στη μεστή παρουσία της Σχολής στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας  και βέβαια ο κύκλος εκδηλώσεων και συναυλιών της Μουσικής Σχολής Τραγουδάρα πλουτίζει τον πολιτισμό της  πόλης και προσδίδει μια ιδιαίτερη αίγλη στη μακρόχρονη μουσική παιδεία που  χαρακτηρίζει τον Βόλο.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
7
=