ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Βόλο

ο-κωστής-μαραβέγιας-στον-βόλο-393319

Ο δημοφιλής δημιουργός Κωστής Μαραβέγιας θα εμφανιστεί τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, 21:30, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Ο Κωστής Μαραβέγιας αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.

Οπλισμένος με το χαμόγελο, την ευγενική γοητεία του αλλά κυρίως τη μουσική του, θα μας φέρει όλους και πάλι κοντά, να τραγουδήσουμε αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούργια, σε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά. Με την ικανότητά του να μετατρέπει όλες του τις συναυλίες σε ένα μεγάλο πάρτι, μικροί και μεγάλοι θα ακολουθήσουν τον ανεβαστικό κεφάτο του ρυθμό και θα διώξουν άγχη και αρνητισμούς.

Ο κόσμος, χωρίς δεύτερη σκέψη για δυο ώρες θα έχει την ευκαιρία να ταυτιστεί μαζί του, να νιώσει τη χαρά του, να ενστερνιστεί την αισιοδοξία του, σε πείσμα των καιρών, να νιώσει τις μποέμ ιστορίες που ο Κωστής αφηγείται μέσα και ανάμεσα στα τραγούδια, σαν δικές του.

Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι το τελευταίο του album με τις ιστορίες του «Καταστρώματος». Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια ερμηνευμένα με μοναδικό τρόπο περιλαμβάνει η καλοκαιρινή συναυλία στον Βόλο.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 10 ευρώ – προπώληση για ΑΜΕΑ, ανέργους, φοιτητές και παιδικό (έως 12 ετών), 13 ευρώ – προπώληση, 15 ευρώ – ταμείο.

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα, Seven Spots (Κ. Καρτάλη 221 καθώς και Πολυμέρη με Περραιβού), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου, Κεχαϊδης Music Store (28 Οκτωβρίου 118Α με Δον Δαλεζίου, Hacienda cafe (Ι.Καρτάλη 4Α), Elefantas coffee Bar (Τ.Οικονομάκη 70Α). Το τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι 2421 403454 (ώρες γραφείων).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου